’s Werelds grootste elrow Town op 3 september in Geestmerambacht

elrow Town keert terug naar Nederland, groter dan ooit. Op 3 september 2022 vindt op recreatiegebied Geestmerambacht, vlakbij Alkmaar, het grootste elrow Town festival ooit plaats. Niet alleen de grootste van Nederland maar de grootste ter wereld! Op deze nieuwe locatie kunnen 35.000 bezoekers zich volledig onderdompelen in de creatieve, (te) gekke wereld van elrow.

Amsterdam

Na drie succesvolle, in no-time uitverkochte edities in Amsterdam, wordt de vierde Nederlandse editie van elrow Town festival niet alleen de grootste ooit in Nederland, maar ook de grootste wereldwijd. elrow is dan ook een ‘wereldwijde sensatie’ (Forbes) en geheel in stijl is het tijd voor een volgende stap; de organisatie van de grootste elrow Town ooit. Hiermee voldoet elrow aan de grote vraag naar tickets. De vorige editie verkocht binnen 24 uur uit, waardoor een groot aantal fans achter het net viste. De nieuwe plek Geestmerambacht is een droomlocatie, waar meer bezoekers dan ooit terecht kunnen in het prachtige groen en omgeven door natuur de meest kleurrijke elrow festival dag georganiseerd kan worden.

Het wereldwijde elrow-fenomeen vol extravagante aankleding, verwondering, muziek en kleurrijke performers is goed voor honderden feesten in ruim veertig landen. Het prijswinnende concept komt voort uit de koker van de creatieve Spaanse ondernemersfamilie Arnau Lasierra die vanuit Barcelona het elrow-concept, dat avontuur, thematische feesten en extravagante aankleding koppelt aan de meest opzwepende elektronische beats, wereldwijd hebben uitgerold. In Nederland zijn er sinds het eerste elrow-feest in 2014 inmiddels ook al vijfentwintig shows in vier verschillende steden geweest. Het elrow-publiek wil echter meer en dus groeit elrow steeds groter. Het eerste internationale elrow Town festival vond in 2017 plaats in het Londense Queen Elisabeth Park, vanaf 2018 volgden ook Nederlandse edities van het spraakmakende festival. Met een capaciteit van 35.000 bezoekers wordt de vierde Nederlandse editie van elrow Town de grootste editie wereldwijd.

De reguliere kaartverkoop start donderdag 17 maart om 12:00 uur. Klik hier voor de link.

[yotuwp type=”videos” id=”KqFIh7drQuI” ]