Elrow Town Amsterdam 2021 wat een beleving!

Elrow Town Amsterdam

Elrow Town Amsterdam

Ik ben een genieter van goede beats – woonachtig in Apeldoorn en reis heel Nederland af voor de leukste festivals. Als 22 jarige festivallover stond Elrow Town Amsterdam al lang boven aan mijn verlanglijstje. Ik heb even moeten wachten, maar WAUW, wat was dat het waard! De Festivals in Nederland zijn weer terug van weggeweest en wat is Elrow een grandioze topper om het seizoen mee te beginnen. 

The place to be!

Deze editie van Elrow Town werd gehouden op 25 September 2021 in het Havenpark in Amsterdam. De sfeer, de mensen, de muziek. Amsterdam heeft een bijna magische aantrekkingskracht als het gaat om de té gekste evenementen.  

Unieke beleving

Zeg je Elrow, dan zeg je: extravagantie, kleur, de beste internationale house DJ’s, tonnen confetti en de gekste opblaas dieren. De organisatoren van Elrow Town halen alles uit de kast om jou (de bezoeker) de beste, mooiste en de leukste festivalbeleving ooit te bezorgen. Met veel positieve verhalen van vrienden (die er al geweest waren), moest en zou ik als “Elrow virgin” het festival met eigen ogen zien en beleven.

Elrow 

Ready? Go!

Het moment is daar. De pendelbus uit en onderweg naar het festivalterrein! In de verte hoorde je de muziek pompen. Het zonnetje schijnt en om je heen zie je mensen in de meest kleurrijke outfits. Ineens komen die festival kriebels zo je buik in gefladderd.
De bomen om de poorten heen geven een magische beleving. Alsof je een nieuwe wereld binnen gaat. Elrow Town, here I come! 

Nowmads

Eenmaal binnen, was ik snel bij de main stage: Nowmads. Een grote open tent met een kleurrijk, psychedelisch geïnspireerd patroon op het plafond. Hier kwamen verschillende tijdperken samen. Van de holbewoners tot aan de Egyptenaren en zelfs 2 meter hoge ruimtewezens. De set van Ilario Alicante galmde door de tent. Een perfect begin van het evenement. 

Triangulo Rowmudas 

Deze stage was voor mij de uitblinker! Het podium was het scheepswrak. Wanneer je door de ramen naar buiten keek waande je jezelf in al het zeeleven op de bodem van de oceaan. De zaal was gevuld met koraal, vissen, kwallen, haaien en zelfs duikers! De dansende poppen kwamen van alle kanten.
Je zag de meest magische figuren voorbij komen. Zo ongelofelijk kleurrijk!
Op elke hoek van de tent gebeurde wel iets. 

Amsterdam

Growenlandia

De koudste nacht van het jaar met Mr. IJsberg.
Aangekomen bij de laatste area was het thema niet te missen. “Growenlandia” stond er aangegeven op grote gletsjer. De tent hing vol ijspegels. Overal stonden ijsblokken en de gekste koude wezens. Het meest opvallende onderdeel van het thema was vooral  groot”. Groter dan de andere twee area’s. Het podium was een door het ijs heen geslagen mammoetkop waarvan de slagtanden om de DJ booth krulden. Buiten de tent zag je wel 5 meter hoge beelden van o.a. een Ijsbeer en een Walvis. 

Chill down!

Naast de stages was er ook genoeg te doen. Chill area’s, barren en foodtrucks. Mijn persoonlijke favoriet was toch echt de Bacardi Bar! Met hun eigen muziek (die overigens niet door elkaar speelde met de muziek van de stages) kon je met je favo Bacardi cocktail heerlijk wegzakken in één van de chesterfield stoelen.

Be continued!

Het sfeertje zat er lekker in. Time flies when you’re having fun!
Om 23:00 stond ik bij de knallende afsluiter van Fatboy Slim. Confetti kanonnen, rook machines en tientallen dansende poppen kruiste elkaar. De zaal zong mee met een mix van “Gimme, Gimme” van ABBA. Een zee van van kleuren verscheen op het scherm van de DJ Booth. Kippenvel. 

Er was ook een livestream aanwezig van DESPERADOS CONNECT elrow Town Amsterdam! Franky Rizardo b2b Michel de Hey & De la Swing b2b Rendher

Elrow town 2022 ben ik er zeker weer bij! Dankjewel party people en de organisatoren van Elrow town Amsterdam. Jullie hebben er een legendarische editie van gemaakt. Een Elrow evenement is iets wat je moet zien om het te geloven! 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial