Zaterdag 7 septemer was het tijd voor Elrow Town Festival in het Havenpark van Amsterdam. Je kent Elrow misschien wel vanuit Ibiza en de vorige ADE-edities. Afgelopen zaterdag was het tijd voor Elrow Town 2019!

Elrow

Voor mij was Elrow helemaal nieuw. Ik wist daarom ook niet zo goed wat ik kon verwachten en was erg nieuwsgierig naar meer. Elrow staat bekend om de uitbundige, kleurrijke en creatieve aankleding. Overal waar je kijkt is wel iets en vaak moet je wel even 2 keer kijken.

Hieronder de line-up/timetable van Elrow! Artiesten als Joyhauser, Fisher, Benny Rodrigues B2B Michel de Hey en Luuk van Dijk. Het weer deze dag was trouwens wel oké, het zonnetje heeft even geschenen maar er is ook een druppeltje gevallen. Het koelde alleen al vrij snel af maar in de menigte ben je al snel opgewarmd.

Elrow town timetable

Rond 3 uur kwamen wij aan op het festivalterrein, wij kwamen met de auto, parkeren en alles verliep heel soepeltjes en we konden zo doorlopen! Munten hoefde niet gehaald te worden, contactloos betalen it is! Voor een (recycle) beker betaal je eenmalig €1,- extra en deze kun je de hele dag “recyclen”.

Na het terrein even “ontdekt” te hebben, was het tijd voor Joyhauser! Zij draaiden bij de stage: Enchanted Fowrest. Na wat lekkere setjes kregen we de mogelijkheid om backstage een kijkje te nemen. 

Elrow town 2019

Tijd voor de mainstage! Hoe vet is deze ook gedecoreerd. Overal waar je keek was beweging, confetti, dieren waarvan je nieteens weet wat voor dier het zijn, blijheid en heel veel KLEUR! 

Benny Rodrigues draaide samen met Michel de Hey bij de Rowsattacks stage, vol ufo’s! 

Rond 20:00 haasten we ons naar de mainstage om Losing It van Fisher te horen en daarna gingen we weer door naar Enchanted Fowrest, dit was toch wel mijn meest favoriete stage deze dag! De avond hebben we wel afgesloten bij de mainstage en voor je het weet is de dag alweer voorbij en het festival afgelopen.

Elrow Town 2019 in Amsterdam was een goed georganiseerd feest, wel wat aan de drukke kant maar echt een beleving. Van tevoren wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten maar achteraf heb ik zeker een duidelijk beeld van gekregen. Mijn voorkeur zou hier in eerste instantie niet snel naar uit gaan, vergeleken met alle andere festivals waar ik tot nu toe ben geweest, maar voor de verandering vond ik het echt heel erg leuk. Ook om het Zomer festival seizoen mee af te sluiten! Benieuwd naar meer van Elrow? Check mijn weekvlog waarin ik jullie meeneem naar Elrow hier