Het wereldwijd bekende festival elrow Town keert op zaterdag 2 september terug naar Nederland en vindt voor de tweede keer plaats in Natuurpark Geestmerambacht. Het is de vijfde editie voor elrow Town in ons land en het festival heeft tijdens deze eerdere jaren al laten zien waarom het een van ’s werelds meest creatieve en kleurrijke muziekfestivals is. Early Birds en eerste fase is al uitverkocht. Nieuwe tickets verkrijgbaar!

Tickets zijn te koop via https://elrowtown.com/en/holland

elrow Town biedt een onvergetelijke festivalervaring door een unieke combinatie van muziek, kunst en theatervoorstellingen. De bezoekers van het festival worden meegenomen naar een wereld van levendige kleuren, grenzeloze creativiteit en ongeremd plezier. Extravagante stage designs, decor en bijzondere personages zorgen ervoor dat het lijkt alsof je als bezoeker in een fantasiewereld stapt waarbij de boel flink op stelten wordt gezet. Yoda, paarden, wagenmenners – het lijkt het theater wel. Meer dan 200 getalenteerde dansers, acteurs, acrobaten, gymnasten en meer zullen gekleed gaan in de gekste kostuums. Deze elrow artiesten, die een essentieel onderdeel zijn van de identiteit van het festival, nemen bezoekers mee in de wereld van het festival. 

elrow Town is ruimtes die alle zintuigen prikkelen

Ook dit jaar laat elrow Town zien dat het festival geen doorsnee dance-evenement is, maar een spektakel waar alle area’s worden omgetoverd tot verschillende werelden met één ding gemeen: alles staat bol van levendige kleuren, interactieve decoraties en special effects. Dansende eenden, groene kippen en knallende DJ-sets zorgen ervoor dat er tot in de late uurtjes wordt gedanst. Maak het mee, evenals elrow’s betoverende bossen, onderwaterwerelden en psychedelische droomlandschappen. Tel daarbij nog elrow Town’s befaamde confetti op en kom in een wereld waar niets te gek is.

Acht area’s en gloednieuwe thema’s

Dit jaar biedt elrow Town wederom een diverse line-up. Liefhebbers van techno en house kunnen zich laten opzwepen door internationale headliners, favorieten van eigen bodem en opkomend talent. Daarnaast zijn er maar liefst acht area’s met elk hun eigen thema met dit jaar zelfs enkele nieuwe thema’s die voor het eerst te zien zijn in Nederland. Zo wordt Kaos Garden voor het eerst vertoond op Nederlandse bodem. Het thema is bedacht door kunstenaar Okuda San Miguel en doet denken aan een ontplofte regenboog: een gigantische, kleurrijke schedel van twee verdiepingen hoog te midden van een uitzinnig festival decor. Zoek maar eens een weg uit deze gekkigheid!

Report 2022 lees je hier!

Report 2021 lees je hier!

Elrow website