Extrema Outdoor kondigde onlangs met veel plezier hun volle line-up aan voor het festivalseizoen, met zo’n 170 artiesten verspreid over 7 Districten. De locatie voor dit jaar is Houthalen-Helchteren, waar de bezoekers kunnen genieten van de beste elektronische muziek.

Gevestigde én frisse namen zoals Peggy Gou, Reinier Zonneveld, Boris Brejcha, Armand Van Helden, Amelie Lens, Joyhauser, Kerri Chandler, Job Jobse, John Digweed & Sasha en nog veel meer zakken van 26 tot en met 28 mei af naar het recreatiedomein De Plas in Houthalen-Helchteren. In totaal met meer dan 170 artiesten.

Opvallend is onder andere Black Coffee die zijn enige Belgische show speelt op Extrema en de relatief onbekende Afrikaanse programmatie op District 6: “De elektronische muziekscène in landen als Zuid-Afrika is enorm populair, maar veel van de lokale artiesten kunnen moeilijk doorbreken buiten hun continent. Voor veel van deze artiesten wordt dit het eerste optreden buiten Afrika.”

Voor de tweede keer presenteert het festival ook op vrijdag een volwaardige festivaldag zodat bezoekers iedere dag van 12u ‘s middags tot middernacht uit de bol kunnen gaan, gevolgd door een afterparty voor kampeerders. De reguliere ticketverkoop gaat van start samen met de line-up release, zaterdag 21 januari om 11:00 ‘s morgens.

Extrema Outdoor 2023

Extrema Outdoor Belgium 2023

Vrijdag 26 mei 12:00 t/m zondag 28 mei 23:59

Recreatiepark De Plas, Houthalen-Helchteren Volledige lineup, info & tickets (vanaf 21/1 11u): www.extrema.be

Lees hier ons report van Extrema Outdoor 2021.

Even over Houthalen-Helchteren 

HouthalenHelchteren is een gemeente in de Belgische provincie Limburg. De gemeente bestaat uit de twee steden Houthalen en Helchteren die samen in 1972 zijn samengevoegd. De gemeente is gelegen in het centrum van het land, tussen Hasselt en Maaseik, en heeft een oppervlakte van bijna 70 vierkante kilometer