Festival nieuws

Wil je als een van de eersten van je vrienden op de hoogte zijn van de bekendmaking van de datums en line-up voor een festival? En wil je meteen weten welk ander nieuws er omtrent de festivals in Europa en daarbuiten speelt? Op deze pagina delen wij het laatste festival nieuws over de verschillende festivals die in de omgeving van Nederland georganiseerd worden. Zeker als je regelmatig langs festivals gaat is het fijn om ruim van tevoren meer informatie over de line-up van een festival te lezen, zodat je vooraf weet waar je je op kunt verheugen.

Ook festival nieuws omtrent weersvoorspellingen, de start van de kaartverkoop voor een festival, eventuele afgelastingen of veranderingen in de locatie of de line-up van een festival delen we zo snel mogelijk met festivalliefhebbers via deze pagina. Zo mis je nooit meer het laatste festival nieuws over festivals die jij wilt gaan bezoeken tijdens het komende festivalseizoen!

Interessante recensies, ervaringen en andere blogonderwerpen
Wil je een recensie lezen over vorige edities van festivals? Op onze blogpagina vind je interessante blogs over het festivalseizoen als geheel, individuele festivals, enzovoorts. Denk hierbij aan de recensie van een festival, de ervaringen van festival reporters en bezoekers, of leuke dingen die festivalbezoekers tijdens een bepaald festival hebben meegemaakt. Zo kun je inspiratie opdoen voor je eigen bezoek aan een festival. Op onze instagram pagina kan je ook veel inspiratie op doen!