Festivaljobs – Werken op Smèrrig Festival

Hallo allemaal,

Hier ben ik weer met een verslag over het werken op festivals. Met deze keer werken op Smèrrig festival! En wat was het inderdaad een Smèrrig feestje. Als we al kijken naar hoe de organisatie aftelt naar het festival, namelijk met de anticonceptie pil. De aankleding van het festival, wat was het Smèrrig. Allemaal Smèrrige plaatjes en Smèrrige zinnen. Het paste echt bij het festival en maakte het festival helemaal compleet.

Smèrrig Festival

Maar toen was de dag aangebroken voor de allereerste editie van Smèrrig festival! Het begon al lekker toen we onderweg naar Den Bosch al een paar keer file hadden. Maar uiteindelijk kwamen we met geluk net op tijd aan, om rond 12:30 lekker smerig te gaan werken! Alles klaar zetten was zo gebeurd, want op vrijdagavond had Bas-Events er ook al gewerkt!

Om 13:00 was het dan zover! Het Smèrrig Festival was voor ons begonnen op de MainStage. En wat was er goede muziek, lekkere hitjes uit de 90’s, maar ook uit de 80’s en zelfs nog een paar hitjes uit de 00’s. De muziek was zeker geslaagd. Wat ons helaas een beetje tegen zat, was het weer. Het was namelijk 31 graden, daardoor kwamen de bezoekers wat later. Maar dat maakt voor ons niet uit, dan vermaken wij ons wel met zelf een beetje dansen achter de bar! Wantja smerig dansen dat kunnen we allemaal wel!

Het echte feestje!

Rond een uur of 4 á 5 begon het wat drukker te worden, wantja de warmte was iets minder. Maar nog steeds het was warm, het water werd besteld alsof het gratis was. Maarja de warmte zorgt niet voor minder plezier, want om 21:00 was het dan zover: de Vengaboys en wat hebben ze er een feestje van gemaakt. Met bekende hits zoals We like to party!; Boom, Boom, Boom, Boom!; We’re going to Ibiza!; Kiss. Het feestje ging daarna door met Dansado & De Feestneger, met de hitjes van nu en de hitjes uit de 00’s hebben ze het feestje nog een goede draai gegeven. Als afsluiter was er Nixus & MC Jordan, het feestje hebben ze goed doorgezet.

Al met al het is zeker een feestje wat ik zou aanraden. Er hangt een sfeer waarbij iedereen goed met elkaar om kan gaan, iedereen is vrienden. Wil jij binnenkort eens een keer naar een echt Smèrrig feestje. Op 27 oktober is de Halloweenparty van Smèrrig Festival. Ik zou zeggen, GAAN!

Liefs,

Dion

 

  • De foto’s zijn zelf gemaakt of door de organisatie geschoten, voor gebruik is toestemming gevraagd aan de organisatie.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial