Het festivalseizoen 2023 staat voor de deur. Wij bij Festivallovers zijn vastberaden om er het meest memorabele seizoen ooit van te maken. Om deze ambitie waar te maken hebben we nog een seizoen vol interessante geruchten, nieuwsfeiten en spannende festival verhalen nodig. Daarom zoeken we nieuw talent voor ons reporters/nieuwsteam!

Festivallovers opgelet!

Heb jij een passie voor festivals en wil je je kennis delen met anderen? Dan zoeken wij jou! Ons team zoekt nieuwsredacteuren die festivals in de gaten houden en interessante artikelen schrijven. Ben jij die enthousiaste festivalliefhebber die we zoeken? Festivallovers is op zoek naar nieuwsredacteuren die festivals volgen en interessante verhalen schrijven. Onze nieuwsredacteuren bezoeken ook als reporters de festivals. Heb jij een passie voor festivals en wil je je kennis delen met anderen? Dan is dit je kans! Solliciteer vandaag nog bij ons team!

Mysteryland reporters

Kan jij je hier in vinden?

Festivallovers is een communitygedreven festivalplatform met leden in het hele land. Onze overtuiging is dat festivals onze ideale wereld vormen. De waarden, het enthousiasme en de vrijheid die er heersen, dragen bij aan de schoonheid en liefde van de wereld. Wij willen mensen de kans geven om die geweldige ervaring het hele jaar door te blijven voelen. Als je dezelfde filosofie deelt, dan willen we je graag leren kennen.

Ben jij een journalist en/of reporter met een passie voor festivals? Dan zijn we op zoek naar jou! Onze nieuwsredactie is altijd op zoek naar enthousiaste reporters die met hun vlotte pen de massa op de hoogte houden van het laatste festivalnieuws. Als lid van ons team kunnen we rekenen op je luistervaardigheid om geruchten te ontcijferen en je creativiteit om op het juiste moment achter je laptop te springen voor het laatste nieuws.

Wij hebben weinig verwachtingen

Er is geen vereiste dat je veel schrijfervaring hebt om bij ons te kunnen aansluiten; als je het leuk vindt om te schrijven en de feedback gebruikt om je schrijfkunsten te verbeteren, dan ben je binnen de kortste keren on top binnen ons team. Zodra je je lijstje met wensen klaar hebt, geef je aan welke festivals jij interessant vindt om over te schrijven of om er heen te gaan.

Duikboot Festival

Dit krijg je ervoor terug

Bij Festivallovers werken we allemaal vrijwillig. Ons team bestaat uit 25 enthousiaste mensen die van festivals en muziek houden. We werken vanuit ons eigen huis, naast onze studie of baan. Dus als je je vrije tijd nuttig wilt besteden in een jong en gezellig team, dan zijn wij de perfecte plek voor jou.

Als je je bij ons aansluit, krijgt je sociale leven een enorme boost. Je kunt je passie voor festivals delen met andere liefhebbers. Je krijgt de kans om gratis met een vriend naar een festival te gaan dat helemaal bij jou past. Geniet van de drankjes en het gezelschap en je zal de week erop nog steeds helemaal high zijn van dat geweldige weekend.

Door het grote netwerk van volgers dat wij hebben, delen wij elk stuk content dat jij wilt met onze community. Hierdoor krijg jij zichtbaarheid bij de festivalorganisaties en onze volgers.

Je word lid van onze Whatsapp communicatiegroepen waarmee je discussies kan aangaan en interessante kennis kan uitwisselen.

Kom bij ons helpen om ons platform te verbeteren en te professionaliseren door naar nieuwe festivals in het buitenland, met name in Duitsland en België, te kijken.

Is je interesse gewekt? Dan zouden we je graag leren kennen.

Contact

Groundzero