Zoek op de website:

  • Home
  • / ❂ Chin Chin Festival 2021 ❂
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

❂ Chin Chin Festival 2021 ❂

03/07/2021 @ 13:00 - 23:00

𝐂𝐇𝐈𝐍 𝐂𝐇𝐈𝐍 𝐅𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋 𝟐𝟎𝟐𝟏

We riepen het vorig jaar al: de derde editie van Chin Chin Festival gaat de allergrootste knaller worden tot nu toe! Na een jaar dat in het teken stond van de wereldwijde pandemie, zonder festivalseizoen, is het nu tijd om vooruit te kijken en te dromen over eten, spelen en dansen in de zon. En hoe! Wij staan te popelen en komen beter terug dan ooit!

Wanneer is het dan ein-de-lijk zover? Op 𝟯 𝗷𝘂𝗹𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟭! En als dat toch iets te optimistisch blijkt in de komende maanden, dan is de back-up datum 𝟮𝟭 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀 𝟮𝟬𝟮𝟭.

Er zijn nog maar een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar, omdat een deel van de tickets vorig jaar al is verkocht. De kaartverkoop gaat dus harder dan normaal, dus zorg dat je een ticket bemachtigd!

Doe nu een aanbetaling van €𝟭𝟱 op je ticket voor Chin Chin Festival 2021. Dit geeft jou 100% garantie tot toegang voor deze nu al legendarische editie.

☻ 𝐄𝐭𝐞𝐧 – 𝐒𝐩𝐞𝐥𝐞𝐧 – 𝐃𝐚𝐧𝐬𝐞𝐧 ☻

www.chinchinfestival.nl

☀☀☀

𝗔𝗹𝘀 𝘂𝗶𝘁𝗲𝗶𝗻𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗵𝗲𝘁 𝗖𝗵𝗶𝗻 𝗖𝗵𝗶𝗻 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟭 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗺𝗮𝗴 𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻, 𝗯𝗶𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗽𝗲𝗿 𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗲𝗲𝗻 𝗿𝗲𝗳𝘂𝗻𝗱 (𝗲𝘅 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲𝗸𝗼𝘀𝘁𝗲𝗻) 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗮𝗮𝗻𝗯𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗮𝗮𝗻. 𝗝𝗲 𝗸𝗿𝗶𝗷𝗴𝘁 𝗱𝘂𝘀 𝗮𝗹𝘁𝗶𝗷𝗱 𝗷𝗲 𝗴𝗲𝗹𝗱 𝘁𝗲𝗿𝘂𝗴. 𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗴𝗮 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗯𝘀𝗶𝘁𝗲: 𝘄𝘄𝘄.𝗰𝗵𝗶𝗻𝗰𝗵𝗶𝗻𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹.𝗻𝗹

✯ 𝐓𝐇𝐄 𝐏𝐀𝐑𝐓𝐘 𝐅𝐀𝐌𝐈𝐋𝐘 ✯
TBA

Gegevens

Datum:
03/07/2021
Tijd:
13:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://eventix.shop/yuf3gjvg

Locatie

Chin Chin Festival
Tuinen van West
Amsterdam, NL
+ Google Maps