Zoek op de website:

  • Home
  • / Blijdorp Festival 2022
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blijdorp Festival 2022

06/08/2022 @ 12:00 - 23:00

Het park in bloei, de zomerzon die gloeit. Blijdorpers, wij kunnen niet wachten om jullie terug te zien op zaterdag 6 augustus! Je kunt alvast starten met dagdromen over de summer of love, want dit jaar gaat het écht gebeuren. 🌸


🌼 Tickets
Plant nu het zaadje voor een zonnige festivalzomer op blijdorpfestival.nl


🌺 Lineup
Check de volledige lineup op blijdorpfestival.nl


🌻 Over Blijdorp Festival
6 edities verder. Van 1.500 naar 14.000 gezichten en talloze inspirerende artiesten op te teller. De kleuren van de natuur, de warmte van de zon, de kunst van ongekreukt talent en de muziek van nationale- en internationale helden inspireert ons ieder jaar voor het maken van de mooiste utopie in de verre omgeving: Blijdorp Festival.

We verzorgen elk jaar een breed scala aan muziek, kunst en live acts. Tijdens Blijdorp Festival krijg je alle ruimte om te ontdekken en je onder te laten dompelen in het diverse aanbod aan genres. Soul, techno, r&b, hiphop en house. Op de verschillende stages word je meegenomen in de culturen van ons en onze stagehosts.

Een dag bij ons over de vloer staat gelijk aan escapisme van de dagelijkse sleur. Dit is een thuiswedstrijd voor iedereen, ook als Rotterdam niet de stad is waar je woont. Gather dus al je vrienden en we zien je op zaterdag 6 augustus.

✿ Questions? Ask us anything → info@blijdorpfestival.nl

Gegevens

Datum:
06/08/2022
Tijd:
12:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.blijdorpfestival.nl/

Locatie

Roel Langerakpark Rotterdam
Roel Langerakweg
Rotterdam, NL
+ Google Maps