Zoek op de website:

  • Home
  • / DUTCH DANCE QUIZ (17, 24, 31 oktober)
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DUTCH DANCE QUIZ (17, 24, 31 oktober)

17/10/2020 @ 21:00 - 31/10/2020 @ 20:00

Welkom bij de ๐——๐˜‚๐˜๐—ฐ๐—ต ๐——๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ ๐—ค๐˜‚๐—ถ๐˜‡: de grootste interactieve quiz over de Nederlandse dancegeschiedenis. In drie uitzendingen brengen we een ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—บ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—บ๐˜‚๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฐ๐˜‚๐—น๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ – ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด๐˜ต nu.

Zet een dik kruis in je agenda op ๐Ÿญ๐Ÿณ, ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฏ๐Ÿญ ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ, en maak samen met onze panelleden al quizzend een ongekende trip down memory lane, met smeuรฏge feitjes over de clubs van weleer, de grootheden van toen en nu, en nog veel en veel meer. ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ? #dutchdancequiz

Arne van Terphoven (MARY GO WILD) zegt: โ€œ2020 is een bizar jaar, ook voor het Nederlandse uitgaansleven Er worden geen feesten gegeven, festivals zijn gecanceld en ook Amsterdam Dance Event is straks niet wat we gewend zijn. Hรฉt moment om stil te staan bij en een ode te brengen aan onze rijke dance cultuur.โ€

In het drieluik worden kijkers getrakteerd op onverwachte vragen, unieke anekdotes en nooit eerder vertoonde beelden. Van de oerknal in de jaren โ€™80 waarna niets meer hetzelfde was, de komst van de Roxy, de iT en Parkzicht tot meezingen met 2 Unlimited, hakken op Thunderdome en de wereld die plat gaat voor onze grote Nederlandse djโ€™s. Een aantal Nederlandse dance iconen richt zich met een quizvraag en/of anekdote rechtstreeks tot de kijker, onder wie Erick E, Chuckie, Martin Garrix, Mental Theo, Jaydee, Joris Voorn, oud-TMF presentatrice Fabienne de Vries en pionier Ted Langenbach.

Dance liefhebbers kunnen hun kennis testen en kans maken op een Dutch Dance prijzenpakket door mee te spelen via hun mobiele telefoon of tablet. Vanuit een speciale green room speelt het DJ panel mee, bestaande uit Dano, The Darkraver, Roog, Michel de Hey, Julian Jordan, Reinier Zonneveld, Boris Werner, Luuk van Dijk en dance liefhebster Geraldine Kemper.

De Dutch Dance Quiz wordt mogelijk gemaakt door Nationale-Nederlanden en Philips Vision & Sound, die ook trots zijn op onze rijke dance cultuur.

Kijk en speel vanuit je woonkamer mee op 17, 24 en 31 oktober vanaf 21.00u op www.dutchdancequiz.nl of TV 538 (Ziggo/KPN).

Gegevens

Begin:
17/10/2020 @ 21:00
Einde:
31/10/2020 @ 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.facebook.com/events/325349811898336

Locatie

MARY GO WILD
Zeedijk 44
Amsterdam, 1012 BA NL
+ Google Maps