Zoek op de website:

  • Home
  • / Fleet Dutch Festival 2022
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fleet Dutch Festival 2022

28/08/2022 @ 13:30

Amsterdam, zijn jullie klaar voor een festival zoals jullie nog NOOIT hebben meegemaakt op 28 augustus? De beste artiesten van eigen bodem en een party eiland OP HET WATER van het Markermeer. What?! Dat is Fleet Dutch Festival!

𝐇𝐄𝐓 𝐄𝐄𝐑𝐒𝐓𝐄 π…π„π’π“πˆπ•π€π‹ 𝐎𝐏 𝐇𝐄𝐓 𝐖𝐀𝐓𝐄𝐑
Fleet Dutch is feest, Fleet Dutch is proosten op het leven. En dat wil je meemaken. 12 boten met duizenden bezoekers vertrekken op zondag 28 augustus vanaf de achterkant van Amsterdam Centraal naar ons unieke en volledig aangeklede tropische eiland op het Markermeer. 🌞🌊

πŸŽ™ – Mart Hoogkamer
πŸŽ™ – Frans Duijts
πŸŽ™ – Yves Berendse
πŸŽ™ – Wesly Bronkhorst
πŸŽ™ – Sven Versteeg
πŸŽ™ – Menno Aben
πŸŽ™ – Peter Beense
πŸŽ™ – Quincy

Schrijf jezelf vandaag nog in en maak kans op een VIP Experience voor 4 personen mΓ©t de hele dag eten & drinken tijdens Fleet Dutch Festival: www.fleetdutchfestival.com πŸ₯‚πŸΎ

𝐀𝐋𝐋𝐄𝐄𝐍 𝐃𝐄 𝐁𝐄𝐒𝐓𝐄 π€π‘π“πˆπ„π’π“π„π
Terwijl de boten om het eiland varen zing jij mee met de grootste artiesten die zullen optreden op het eiland. Hollandse helden zoals Mart Hoogkamer, Frans Duijts, Yves Berendse, Wesly Bronkhorst en vele anderen zingen daar de sterren van de hemel. Wij beloven je: dit vind je nergens anders!

πŽππ‚π„ 𝐈𝐍 𝐀 π‹πˆπ…π„π“πˆπŒπ„ π„π—ππ„π‘πˆπ„ππ‚π„
Zie jij het al voor je? Dansen en zingen op een boot met alleen maar gezellige mensen terwijl je uitkijkt over palmbomen, strand, danseressen en natuurlijk een spetterende show van jouw favoriete artiesten. Dit is geen droom en alles staat al klaar om de trossen los te gooien en uit te varen naar ons Hollands paradijs op zondag 28 augustus!

π“πˆπ‚πŠπ„π“π’ π™πˆπ‰π 𝐍𝐔 π•π„π‘πŠπ‘πˆπ‰π†ππ€π€π‘
Deze zomer is van jou! Trakteer jezelf en je vrienden daarom op een onvergetelijke & unieke ervaring bij Fleet Dutch Festival. Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.fleetdutchfestival.com.

Gegevens

Datum:
28/08/2022
Tijd:
13:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.fleetdutchfestival.com/

Locatie

Markermeer, Amsterdam