Zoek op de website:

  • Home
  • / Fleet Urban Festival 2022
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fleet Urban Festival 2022

27/08/2022 @ 13:30

Amsterdam, zijn jullie klaar voor een festival zoals jullie nog NOOIT hebben meegemaakt op 27 augustus? Tropische vibes en een party eiland OP HET WATER van het Markermeer. What?! Dat is Fleet Urban Festival baby!

𝐇𝐄𝐓 𝐄𝐄𝐑𝐒𝐓𝐄 π…π„π’π“πˆπ•π€π‹ 𝐎𝐏 𝐇𝐄𝐓 𝐖𝐀𝐓𝐄𝐑
Fleet is nieuw, Fleet is heet. En dat wil je meemaken. 12 boten met duizenden bezoekers vertrekken op zaterdag 27 augustus vanaf de achterkant van Amsterdam Centraal naar ons unieke en volledig aangeklede tropische eiland op het Markermeer. 🌞🌊

🏝 – FRENNA
🏝 – BROEDERLIEFDE
🏝 – JONNA FRASER
🏝 – JOHNNY 500
🏝 – Robin Roxette
🏝 – JP
🏝 – Kimberlee Ramirez

Schrijf jezelf vandaag nog in en maak kans op een VIP Experience voor 4 personen mΓ©t de hele dag eten & drinken tijdens Fleet Urban Festival: www.fleeturbanfestival.com πŸ₯‚πŸΎ

𝐀𝐋𝐋𝐄𝐄𝐍 𝐃𝐄 π‹π„πŠπŠπ„π‘π’π“π„ π€π‘π“πˆπ„π’π“π„π
Terwijl de boten om het eiland varen ga jij los met de grootste artiesten die zullen optreden op het eiland. Frenna, Broederliefde, Jonna Fraser en vele anderen zorgen daar voor tropische temperaturen. Wij beloven je: dit vind je nergens anders!

πŽππ‚π„ 𝐈𝐍 𝐀 π‹πˆπ…π„π“πˆπŒπ„ π„π—ππ„π‘πˆπ„ππ‚π„
Zie jij het al voor je? Shaken en viben op een boot met alleen maar lekkere mensen terwijl je uitkijkt over palmbomen, strand, danseressen en natuurlijk een vurige show van jouw favoriete artiesten. Dit is geen droom en alles staat al klaar om de trossen los te gooien en uit te varen naar ons Urban paradijs op zaterdag 27 augustus!

π“πˆπ‚πŠπ„π“π’ π™πˆπ‰π 𝐍𝐔 π•π„π‘πŠπ‘πˆπ‰π†ππ€π€π‘
Deze zomer is van jou! Trakteer jezelf en je vrienden daarom op een onvergetelijke & unieke ervaring bij Fleet Urban Festival. Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.fleeturbanfestival.com.

Gegevens

Datum:
27/08/2022
Tijd:
13:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.fleeturbanfestival.com/experience

Locatie

Markermeer, Amsterdam