Zoek op de website:

  • Home
  • / Happy Feelings Festival – Winterswijk
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Happy Feelings Festival – Winterswijk

14/08/2021 @ 13:00 - 23:00

Na een bizar jaar waar maar geen einde aan (lijkt) leek te komen, durven wij nu toch weer met een positieve blik naar de toekomst te kijken. Onlangs kondigde het kabinet 1 juli als streefdatum aan om weer evenementen te laten plaatsvinden. Reden genoeg voor ons om vol goede moed weer aan de slag te gaan!!

Daarom organiseren wij op 14 augustus bij onze goede vrienden van Beachclub MEER het allereerste Happy Feelings Festival in het Oosten van het land! !

๐–๐š๐ญ ๐ค๐ฎ๐ง ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐จ๐ง๐ฌ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฐ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง???

We hebben iedereen ontzettend gemist (we hopen jullie ons ook een beetje). Daarom gaan we met deze editie dit lange gemis dubbel en dwars goed maken. Verwacht de vrolijkste en gekke acts. De lekkerste house & discobangers en de allergezelligste DJ’s van Nederland!! Wij brengen jullie een overvloed aan confetti, ballonnen en vrolijke mensen!!
En om het feest helemaal compleet te maken hebben gaan we het niet alleen doen, maar met deze twee geweldige partijen als hostings – om ervoor te zorgen dat een ieder in zijn of haar wensen wordt voorzien!!

๐™๐€๐“๐„๐‘๐ƒ๐€๐†:

๐‡๐ข๐ญ๐ฃ๐ž๐ฌ๐ ๐จ๐ฅ๐Ÿ
Schreeuw mee met al je lievelingshitjes uit je middelbare schoolperiode, maar ga ook los op de lekkerste hits van nu. We blรจren mee met Beyonce en twerken met Bizzey! Verwacht al je favoriete meezingers, confetti, slingers, opblaasdieren, vodka waterpistolen, palmbomen en nog vรฉรฉรฉl meer gekkigheid

๐๐Œ๐๐‡
Wat begint met de lekkerste house tunes, zal wanneer de zon onder gaat veranderen in een ware rave met mooie lichtshow, iets waar de voetjes gegarandeerd van de vloer zullen gaan en je NooitMeerNaarHuis wil!

De kaartverkoop zal voor dit evenement wel iets anders in elkaar zitten dan je normaal gesproken gewend bent van ons.
Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we op 14 augustus ons festival kunnen laten doorgaan, maar er blijft een kans dat dit vanwege overheidsmaatregelen niet kan.
Daarom starten wij op donderdag 25 februari om 13:00 uur met een aanbetaling van 50% van je ticket. Wanneer je de aanbetaling hebt voltooid, ontvang je een code.
Zodra de datum definitief is sturen we je een mail waarin je de betaling kunt afronden met behulp van deze code.
Gaat het evenement onverhoopt toch niet door op last van de overheid, dan ontvang je de aanbetaling terug (excl. service fee).

Dus….

Gaat het festival definitief door?
Dan ontvang je van ons een mail met daarin de mogelijkheid het resterende bedrag te voldoen. Zodra we deze betaling binnen hebben ontvang jij je definitieve ticket.*

Gaat het festival definitief niet door?
Dan ontvang je jouw aanbetaling van ons terug (uiterlijk binnen 4 weken en excl. service fee)

*๐˜‰๐˜ฆ๐˜ด๐˜ญ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ง ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ? ๐˜‹๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ต๐˜ถ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต. ๐˜‹๐˜ช๐˜ต ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ข๐˜ง ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ญ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ

๐‹๐ข๐ง๐ž ๐”๐ฉ
T.B.A.

๐–๐€๐“, ๐–๐€๐๐๐„๐„๐‘, ๐–๐€๐€๐‘
Happy Feelings Festival Winterswijk
Datum: 14+15 Augustus 2021
Tijd: 13:00 – 23:00 uur
Locatie: Beachclub MEER, Winterswijk
Leeftijd: 18+, ID Verplicht

— Follow us —
โ€ข Instagram: www.instagram.com/happyfeelings.official
โ€ข Spotify: http://bit.ly/Spotify_HappyFeelings
โ€ข Youtube: https://bit.ly/2nnWg0Y

Tickets: http://bit.ly/HF_Winterswijk_zondag
Kaartje over? Verkoop veilig je ticket via Ticketswap

Gegevens

Datum:
14/08/2021
Tijd:
13:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Site:
http://bit.ly/HF_Winterswijk_zondag

Locatie

Beachclub MEER
't Hilgelo
Winterswijk, 7104 AA NL
+ Google Maps