Zoek op de website:

  • Home
  • / Indian Summer Festival 2022
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Indian Summer Festival 2022

25/06/2022 @ 12:00 - 23:59

Beste Indian Summer-vrienden,

Helaas hebben we geen goed nieuws te melden. Indian Summer Festival kan in 2021 niet plaatsvinden. We vinden dit ontzettend jammer en hadden net als jullie gehoopt dat we elkaar deze zomer eindelijk weer konden zien op het Geestmerambacht. De afgelopen tijd werd het echter steeds duidelijker dat eind juni – gezien het huidige verloop van de coronacrisis – nog té vroeg is om Indian Summer Festival te organiseren op de manier zoals je die van ons gewend bent. Ook hebben we onderzocht of we het festival naar later deze zomer konden verplaatsen, maar dit bleek uiteindelijk niet haalbaar. Indian Summer Festival keert terug op 25 juni 2022 (en de Camping Weekender van 24 t/m 26 juni 2022).

Alle tickets die gekocht zijn via onze officiële ticketpartner Eventim blijven geldig voor 2022. We willen jullie ontzettend bedanken voor het vertrouwen in ons en hopen dat jullie je ticket willen houden voor volgend jaar. We beloven je nu al dat Indian Summer 2022 legendarisch wordt! Mocht je volgend jaar toch niet kunnen, dan is het ook mogelijk om je geld terug te krijgen. Eventim stuurt je hierover vandaag een mail, houd dus je mailbox in de gaten!

We hopen jullie allemaal te zien op 25 juni 2022. Wij hebben nu al ontzettende knaldrang om met jullie dan eindelijk in alle vrijheid te feesten. Achter de schermen zijn we al druk bezig met het opzetten van een fantastisch mooie editie voor 2022. En we weten het zeker: We’ll be back, stronger than ever! 💪 Heb je nog vragen? Check onze speciale FAQ: https://indiansummerfestival.nl/isf-gaat-niet-door-faq/

Gegevens

Datum:
25/06/2022
Tijd:
12:00 - 23:59
Evenement Categorie:
Site:
https://indiansummerfestival.nl/tickets

Locatie

Indian Summer Festival