Zoek op de website:

  • Home
  • / Lil Kleine presents The Copacabana – Rotterdam
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lil Kleine presents The Copacabana – Rotterdam

03/07/2020 @ 20:00 - 04/07/2020 @ 01:00

๐—ฅ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฎ๐—ณ๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฏ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ฒ: www.thecopacabana.nl

๐—Ÿ๐—ถ๐—น ๐—ž๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—–๐—ผ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—น๐—ผ ๐—ถ๐—ป ๐—ฅ๐—ผ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—บ
Lil Kleine is op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli te vinden in Maassilo Rotterdam met The Copacabana. Tussen 20.00 en 01.00 uur worden de gasten, binnen de geldende RIVM-regels voor de anderhalve metersamenleving, getrakteerd op een avond met hoogwaardige catering, terwijl een DJ voor de muzikale ondersteuning zorgt. Uiteraard verzorgt Lil Kleine iedere avond een live optreden voor zijn bezoekers. Het nieuwe evenement was eerder van 4 tot en met 7 juni te beleven in NOVA in Amsterdam en verkocht binnen enkele minuten uit.

Lil Kleine sloeg voor het nieuwe concept de handen ineen met evenementenorganisator E&A Events en managementbureau NAMAM. Bij de lancering werd al aangegeven dat een succesvolle introductie, kon leiden tot meer avonden op meerdere locaties. Dat is nu het geval en aan de Rotterdamse Maashaven is een prachtige evenementenlocatie gevonden. In Amsterdam was er, binnen de maatregelen, nog plek voor 30 gasten. In Rotterdam kunnen meer mensen van The Copacabana genieten. Bovendien wordt op dit moment gekeken naar nog meer locaties, waar Lil Kleine zijn opwachting kan maken met The Copacabana.

Reserveren voor The Copacabana in Maassilo kan vanaf heden via de website: www.thecopacabana.nl. De deuren gaan open om 20.00 uur, terwijl de eerste gang rond 21.00 uur wordt geserveerd. Bezoekers moeten minimaal 18 jaar zijn. Reserveren voor het viergangendiner kan voor โ‚ฌ119,50 per persoon, waarbij รฉรฉn fles Moรซt Chandon Brรปt is inbegrepen.

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—˜&๐—” ๐—˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€
E&A Events organiseert grootschalige (inter-)nationale evenementen. Wat begon met kleinere clubavonden in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot festivals met meer dan 100.000 bezoekers in twintig landen. Enkele merken van E&A Events zijn Donโ€™t Let Daddy Know, Kingsland Festival, TIKTAK, de Martin Garrix shows tijdens ADE, Girls Love DJs, Parels van de Stad, Overwinteren Festival & meer.

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ก๐—”๐— ๐—”๐— 
Managementbureau NAMAM werd medio 2013 opgericht door Nathan Moszkowicz. Onbevangen en gedreven door een eigenzinnige visie op het bijstaan van artiesten en persoonlijkheden.

NAMAM startte met de talentvolle jonge acteur Gรฉza Weisz. De succesvolle samenwerking bleef niet onopgemerkt en in korte tijd sloten andere gerenommeerde namen uit de Nederlandse entertainment. Ook de inmiddels wereldberoemde Lil Kleine werd onderdeel van het roster.

NAMAM positioneert zich als onmisbare partner in crime voor haar cliรซnten en maakt daarin geen onderscheid in aanstormend talent en inmiddels gevestigde namen.

Gegevens

Begin:
03/07/2020 @ 20:00
Einde:
04/07/2020 @ 01:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://frontoffice.paylogic.nl/?point_of_sale_id=22247&event_id=137670

Locatie

Maassilo Rotterdam
Maashaven Zuidzijde
Rotterdam, Zuid Holland 3081 AE Nederland
+ Google Maps