Zoek op de website:

  • Home
  • / Oranjekoorts Koningsnacht 2022: De Circuseditie
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oranjekoorts Koningsnacht 2022: De Circuseditie

26/04/2022 @ 18:00 - 23:30

♛ ORANJEKOORTS KONINGSNACHT 2022: DE CIRCUSEDITIE! ♛

Het is alweer twee jaar geleden dat wij samen met vijfduizend uitzinnige feestvierders op de Delftse Markt stonden. We sprongen erop los met The Partysquad, deden de grasmaaier met Barry Badpak en zongen uitzinnig mee met Brainpower en Lange Frans. Toen we in 2020 Oranjekoorts vierden met een livestream hadden we echt verwacht dit jaar weer samen te zijn. Maar… we moeten nog even wachten. Oranjekoorts de circuseditie wordt officieel verplaatst naar 26 april 2022. Wat we in ieder geval kunnen beloven, we gaan uitpakken als nooit tevoren! Maar echt.

Een grootse circuseditie met nieuwe artiesten en een nieuw podium. Er is een avondvullend muziekprogramma voor alle leeftijden. Verwacht een avond volop entertainment, bekende hits en gezelligheid met al je vrienden om je heen. De beste meezingers komen voorbij en wij zorgen voor kilo’s confetti, zodat deze Koningsnacht voor jou onvergetelijk gaat worden.

♛ INFO ♛
Locatie – De Markt, Delft
Tijden – 18:00 – 23:30
Dresscode – Je gekste circusoutfit (Oranje mag ook )
Minimumleeftijd – Alle leeftijden toegankelijk
Meer info – www.oranjekoortsfestival.nl

♛ PROGRAMMA ♛
T.B.A.

♛ TICKETS ♛
Reserveer alvast jouw ticket(s) via www.oranjekoortsfestival.nl (Vol = vol, hierna wordt je op de wachtlijst geplaatst).

Had jij tickets voor Oranjekoorts 2020? Deze blijft geldig voor Oranjekoorts 2022. Hier hoef je niets voor aan te vragen of aan te passen.

Heb jij een ‘De Burgemeesters Voucher’? Deze blijft een jaar langer geldig en kun je bij See Tickets Benelux inwisselen voor een nieuw Oranjekoorts ticket.

Volg jij ons al op Instagram?
instagram.com/oranjekoorts

Oranjekoorts Koningsnacht is een evenement van De Burgemeesters

Gegevens

Datum:
26/04/2022
Tijd:
18:00 - 23:30
Evenement Categorie:
Site:
http://www.oranjekoortsfestival.nl/

Locatie

Oranjekoorts Festival
Markt
Delft, NL
+ Google Maps