Zoek op de website:

  • Home
  • / TIKTAK | Kingsland Festival 2022
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TIKTAK | Kingsland Festival 2022

27/04/2022 @ 12:00 - 23:00

Kingsland Festival is verplaatst naar 27 april 2022! Check de website www.kingslandfestival.nl voor de FAQ.

Het voelt als een eeuwigheid geleden dat we hebben kunnen genieten van vierende feestgangers, dansende menigten en oranje outfits. Wat hebben we jullie het afgelopen jaar gemist.
Toch lijkt er na al deze maanden, waarin we allemaal ons best doen om gezond te blijven, wat licht aan het eind van de tunnel. Het idee dat we binnenkort weer samen feest kunnen vieren zorgt voor blijdschap en opluchting. Alleen we zijn er jammer genoeg nog niet. Helaas is het door de geldende maatregelen niet mogelijk om met alle Kingslandgenoten op Koningsdag bij elkaar te komen. Een vergunning verkrijgen voor een festival op Koningsdag is momenteel onmogelijk. We moeten jullie dan ook met veel tegenzin mededelen dat we Kingsland Festival dit jaar nog één keer over moeten slaan. We verplaatsen het grootste Oranje-festival naar 27 april 2022.

Jullie hebben er een aantal maanden geleden massaal voor gekozen om je ticket voor Kingsland te behouden. Daarvoor zijn we jullie oneindig dankbaar. We beseffen dat deze verplaatsing voor jullie als trouwe Kingslandgenoten een enorme domper is, maar we hopen dat jullie het geduld nog even kunnen opbrengen. Met vol goede moed kunnen wij dankzij jullie steun samen met alle leveranciers, vrijwilligers en artiesten weer werken aan een prachtige nieuwe editie van Kingsland Festival!

Alle geldige tickets worden automatisch omgezet naar Kingsland Festival 2022. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een restitutie aan te vragen. Door je ticket voor Kingsland Festival te behouden, proberen we samen met alle festivalorganisatoren in Nederland onze mooie industrie in leven te houden.
Een uitgebreide FAQ met daarin antwoorden op alle vragen vind je op: www.kingslandfestival.nl. Er staat ook een nieuwe aflevering van de Kingcast online op Spotify waarin we jullie zo goed mogelijk over alle mogelijke opties proberen te informeren https://bit.ly/Kingcast.

Wij hebben hoop en vertrouwen en blijven positief! Wij beloven jullie: 27 april 2022 wordt de mooiste Kingsland editie ooit. Dus…. Bewaar je ticket, haal de Oranje toeters maar van zolder en laat de voorpret maar alvast beginnen. Volgend jaar sta jij gewoon weer op Kingsland met je biertje in je hand, je oranje outfit aan en met confetti in je haar!

Lieve Kingslandgenoten, blijf gezond en tot volgend jaar!

Gegevens

Datum:
27/04/2022
Tijd:
12:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Site:
http://www.kingslandfestival.nl/