Zoek op de website:

  • Home
  • / Xander de Buisonjé | De Amsterdamse Zomer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Xander de Buisonjé | De Amsterdamse Zomer

11/07/2020 @ 16:00 - 18:00

☀️ De Amsterdamse Zomer met Xander de Buisonjé ☀️

Het wordt een andere 𝑧𝑜𝑚𝑒𝑟, voor ons allemaal. Een zomer waarbij we meer tijd doorbrengen in eigen land. In onze stad 𝐴𝑚𝑠𝑡𝑒𝑟𝑑𝑎𝑚, ❌❌❌ waar de liefde voor muziek altijd blijft voortbestaan, zo ook nu. 🎶 Wij brengen je 𝘿𝙚 𝘼𝙢𝙨𝙩𝙚𝙧𝙙𝙖𝙢𝙨𝙚 𝙕𝙤𝙢𝙚𝙧, de muzikale zomerse belevenis ✨🎤💕

Een 𝑐𝑜𝑛𝑐𝑒𝑟𝑡𝑟𝑒𝑒𝑘𝑠 van intieme concerten op een unieke locatie in Amsterdam: het Olympisch Stadion. Up close en personal, met de 𝑔𝑟𝑜𝑜𝑡𝑠𝑡𝑒 𝑎𝑟𝑡𝑖𝑒𝑠𝑡𝑒𝑛 van eigen bodem, met maximaal 200 personen, waarbij de RIVM-richtlijnen in acht worden genomen. Geniet aan je eigen tafeltje (twee, drie of vier personen), onder het genot van een hapje en een drankje van je favoriete artiest. We beloven je: het gaat een 𝙯𝙬𝙤𝙚𝙡𝙚 𝙢𝙪𝙯𝙞𝙠𝙖𝙡𝙚 𝙯𝙤𝙢𝙚𝙧 worden 🔥

Op 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟭 𝗷𝘂𝗹𝗶 verwelkomen wij Xander de Buisonjé. Xander leerden we kennen als frontman van Volumia! Hij schreef onder andere de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’, inmiddels allemaal Nederlandstalige klassiekers. Bijna vijftien jaar, vijf solo-albums, één akoestisch album en een aantal singles later, is hij nog steeds één van de meest populaire artiesten van Nederland. Het beloofd een swingende avond te worden met Xander tijdens onze zomer.

☀️ Datum, Tijd en Locatie ☀️
Zaterdag 11 juli | 16.00 – Afternoon show
Zaterdag 11 juli | 20.00 – Evening show
Locatie: Het Olympisch Stadion Amsterdam

☀️ Tickets ☀️
Entreetickets kosten € 69,50 exclusief fee en inclusief welkomstdrankje. Er zijn ook VIP tickets verkrijgbaar voor € 150 per persoon, daarbij zit inbegrepen:
– Front row tafel
– Welkomstdrankje
– Fles Champagne (Moët & Chandon)
– Luxe food box (Brasserie van Dam)
– Tafel snacks
– Aandenken van De Amsterdamse Zomer

Tickets zijn te koop via www.deamsterdamsezomer.nl

☀️ Leeftijd ☀️
De Amsterdamse Zomer is voor alle leeftijden, jongeren onder de 14 jaar zijn meer dan welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder.

☀️ Aantal personen ☀️
Het is mogelijk om een tafeltje voor 2, 3 of 4 personen te boeken, waarbij alle personen uit hetzelfde huishouden dienen te bestaan.

☀️ Hapjes & Drankjes ☀️
Het is mogelijk om, vooraf, eten te bestellen. Dit kun je in onze ticketshop doen. Tijdens het concert, ontvang je dan, op vertoon van je foodticket, je bestelde eten. Je kan hierbij kiezen uit drie verschillende pakketten van Brasserie van Dam en een pakket van Mama Kelly. Let op: op locatie is het niet mogelijk om eten te bestellen. Drankjes zijn ter plekke verkrijgbaar.

☀️ Covid-19 maatregelen ☀️
Elk concert biedt plaats aan maximaal 200 bezoekers, die allemaal aan een tafel zitten. Verder zullen de overige richtlijnen van RIVM ook strikt in acht genomen worden. Hygiëne, veilige looproutes en 1,5 meter afstand staan hierbij voorop.

☀️ Vragen? ☀️
Stuur ons een Facebook bericht of email ons op info@deamsterdamsezomer.nl.

Gegevens

Datum:
11/07/2020
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=137617&point_of_sale_id=22197

Locatie

Olympisch Stadion
Amsterdam, NL + Google Maps