FLEET FESTIVAL: EERSTE MUZIEKEVENEMENT TER WERELD OP PARTYBOTEN DIE OM BOUNTY EILAND VAREN

Fleet Festival

Nederland is een gloednieuw tweedaags muziekevenement rijker. En niet alleen dat: Nederland is daarmee meteen óók een gloednieuw festivalconcept rijker! Want op zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus vindt de eerste editie van het unieke Fleet Festival plaats op een even onwaarschijnlijke als spectaculaire locatie: op en rondom het tropische Fleet Island in het Markermeer nabij Amsterdam.

Say what?!?

Jazeker! In het laatste weekend van augustus varen op zowel zaterdag als zondag vanaf de achterzijde van Amsterdam Centraal (het IJ) maar liefst 12 verschillende partyboten met vele duizenden festival- en partyliefhebbers aan boord naar een bounty eiland middenin het Markermeer. Op dat eiland (met palmbomen, een beach bar, strandstoelen, en serveersters in rode Baywatch badpakken), bovenop de rotsen, bevindt zich het podium waar de artiesten optreden, die via snelle boten worden “ingevlogen”.

De sfeervolle boten zullen niet bij het eiland aanmeren en de bezoekers zullen dus ook niet het eiland zelf betreden (uitgezonderd enkele geluksvogels die hiervoor exclusieve VIP-kaarten winnen; aanmelden kan via de website), maar varen er non-stop omheen. De bezoekers beleven deze optredens aan boord via een directe live verbinding (audio & video) terwijl ze vanaf het dek naar de shows kijken en tegelijk dansen, zingen, chillen, loungen – en genieten van food & drinks (o.a. cocktails en BBQ gerechten), music & beats, de zomer, en van de fenomenale locatie op het water.

Once in a lifetime experience

Organisator Tom Adolfsen van Event op het Water: “Fleet Festival is het eerste muziekevenement ter wereld dat wordt gehouden op boten die in een vloot om een festival locatie varen. Het is een volstrekt origineel, nieuw en uniek concept. Zie jij het al voor je? Shaken en viben op een boot terwijl je uitkijkt over palmbomen, strand, danseressen en natuurlijk een vurige show van jouw favoriete artiesten. Fleet Dutch is feest, is proosten op het leven. En dat wil je meemaken want het is een once in a lifetime experience.”

🏝 FLEET FESTIVAL 🏝
Het Fleet Festival heeft een urban dag (op zaterdag 27-8) en een Dutch dag (zondag 28-8):

– zaterdag 27 augustusFleet Urban Festival met urban helden FrennaBroederliefdeJonna FraserJohnny 500Robin RoxetteJPKimberlee Ramirez.

– zondag 28 augustusFleet Dutch Festival met Hollandse helden Mart HoogkamerFrans DuijtsWesley BronkhorstYves BerendsePeter BeenseQuincySven VersteegMenno AbenDJ Bert.

Op beide festivaldagen zijn er in Amsterdam drie opstapplaatsen waar de tickethouders van 13:00 uur tot 15:00 uur aan boord van hun partyboot gaan. Over het IJ door de sluis is het ongeveer een uur naar het Fleet Eiland en daar aangekomen zullen de boten er tot zonsondergang omheen varen. Intussen genieten de feestende bezoekers van een unieke combinatie van de omgeving, de muziek, het uitzicht, eten & drinken en een uitgelaten ambiance.

Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial