Freaky Glasses Facebook Actie Achtung! ‘Het regent gratis zonnebrillen!’

Freaky Glasses party gadgets | Festival Lovers

Freaky Glasses is die fabuleuze webshop met een ultra gaaf assortiment partybrillen, zonnebrillen en festival gadgets!

We gaan een freaky festivalseizoen tegemoet met eindeloos feesten, beesten en genieten van de zon. Om ervoor te zorgen dat jullie geen laserogen krijgen, oververhit raken of thuiskomen met een onuitwisbare piep in je oren, mogen wij van Freaky Glasses een fancy feestpakket met partybrillen en onmisbare festivalgadgets weggeven. Wow!

Freaky Glasses party gadgets | Festival Lovers

Festival Lovers geeft de volgende Freaky Glasses party gadgets en zonnebrillen weg, voor helemaal niks!

2 x Festival Zonnebril

Of het nu sneeuwt, hagelt, regent of de hemel wordt gevuld met gouden zonnestralen een zonnebril is een must. Welke zonnebril past het beste bij jouw festivaloutfit? Een klassieke pilotenbril, retro hippiebril of aviator zonnebril? Met spiegelglazen, dan kun je undercover als festival lover. Hé dat rijmt. De festival zonnebrillen collectie van Freaky Glasses liegt er in ieder geval niet om. Nieuwsgierig? Kijk dan hier naar hun festival zonnebril top 10.

2 x Freaky Spacebril

Een spacebril? What the heck is een spacebril? Nou dit dus. We noemen ze ook wel tripbrillen of wonderbrillen. Met een spacebril beleef je de lichtshow op een festival nog intensiever en magischer, als Alice in Wonderland. Freaky Glasses heeft het grootste assortiment spacebrillen. Ja hoor!

Ken je ‘m nog? De kaleidoscoop kijker van vroeger. Freaky Glasses heeft ook caleidoscoopbrillen, dat je het even weet.

 

2 x Freaky Festival Waaier t.w.v. €5,95

Een beetje verkoeling is geen luxe goed als echte festival lover. Met een festivalwaaier wapper je voorbeeldig vrolijk rond zonder het snikheet te krijgen. Farewell tranen en druppels van zweet, welkom nieuwe date. Een Freaky Festival Waaier is trouwens extra sterk en flexibel voor optimaal en long lasting waai plezier.

2 x Party Support t.w.v. €9,95

Een super special én lekker zoet drankje gemaakt van vitamines, mineralen en aminozuren. Eén shot ondersteunt al je lichaam tijdens en na een freaky festival.

2 x Partydop t.w.v. €3,95

Wat ons betreft dé uitvinding voor de festival lover. Een universele silicone dop die op alle flesjes past. Zo kun je rondhuppelen met je handjes in de lucht en flesje in je tuk en kan jouw dag niet meer stuk.

2 x Super Setje Oordoppen t.w.v. €10,95

Want je wilt later ook nog met je kleinkinderen kunnen praten. Over gave festivals die je ooit bezocht bijvoorbeeld.

 

Dit Freaky Glasses pakket winnen?

Deel en Like ons Facebookbericht, dat is alles. Wij maken de winnaar bekend via Facebook. Ben je mooi stom als je niet meedoet.

Freaky Glasses Pakket Winnen | Festival Lovers

Wij geven Freaky Glasses weg | Festivallovers

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial