Ter ere van het 20-jarig bestaan van het Free Your Mind Festival zal op 24 februari 2024 een unieke show plaatsvinden in de Gelredome in Arnhem. Deze speciale gelegenheid zal zich afspelen op slechts een steenworp afstand van de Stadsblokken, waar het festival 20 jaar geleden zijn oorsprong vond en waar nog steeds jaarlijks het grootste evenement van het Free Your Mind Festival plaatsvindt. Een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij zal gaan.

De show in de Gelredome belooft een magische ervaring te worden voor zowel langdurige fans als nieuwkomers. Het evenement zal een eerbetoon zijn aan de rijke geschiedenis van het festival en tegelijkertijd een voorproefje bieden van wat de toekomst te bieden heeft. Met een indrukwekkende line-up en visuele spektakels staat de avond garant voor een ongekende techno en housemuziek reis.

Langgekoesterde droom

Natuurlijk speelde de Gelredome altijd al in de gedachten van de organisatie, en na 20 jaar wordt deze langgekoesterde droom eindelijk werkelijkheid. Hoewel de line-up nog even geheim blijft, weten de fans inmiddels wat ze van Free Your Mind kunnen verwachten: niets minder dan de crème de la crème van ‘s werelds beste techno artiesten!

Kaartverkoopinformatie en meer details over het programma zullen binnenkort worden vrijgegeven op de officiële website van het FYM Festival. Het belooft een onvergetelijke viering te worden van twee decennia techno en house passie en vernieuwing.
Mis deze historische gebeurtenis niet en bereid je voor op een dag good vibes en opwinding op 24 februari in de Gelredome in Arnhem.

Lees ook! Free Your Mind Festival is cultureel erfgoed in Arnhem (festivallovers.nl)

Meer info check hier de socials van FYM.


Bekijk hieronder de line-up waar FYM de komende events mee gevuld worden.

Line-up Free Your Mind NYE – Ziggo Dome Amsterdam (A-Z)
Benny Rodrigues
Dax J
DYEN
Fatima Hajji
Franky Rizardo
Klangkuenstler
Kobosil
Paula Temple b2b SNTS
And more
Line-up Free Your Mind NYE – Ahoy Rotterdam (A-Z) – host Rave Rebels
Amelie Lens
Dax J
I Hate Models
Massimo Mephisto
Paula Temple
Speedy J
VTSS
And more