Afgelopen weekend hebben we de verjaardag van onze Willem goed mogen vieren bij Free Your Mind in Breda, een hele zieke locatie met een dikke line up.

Rond een uurtje of twee zijn we thuis weggereden, en na het oppikken van onze vrienden konden we koers zetten richting de locatie. Helaas reden we meteen in een stoet van auto’s en hebben we een tijdje in de rij gestaan om de auto te kunnen parkeren, wel was er ruim genoeg parkeerplek dus dat was voor ons een dik pluspunt.

Free Your Mind Breda

Free Your Mind backstage vibe

Op het terrein mochten we via de crew-ingang omdat we backstage bandjes gekregen, hoe ziek! We konden letterlijk de dj’s aanraken maar vooral de vibe die daar achter de dj booth was, was echt mega!

Tijdens de set van Snts hebben we hele vette beelden kunnen maken naar het publiek toe, en met alle special effects was het een groot spektakel! Check onze Instagram Reels nogmaals voor een vette recap.

Iedereen was in een goede vibe en het was een prachtige dag met maar weinig regen, wat gelukkig veel minder was dan voorspeld.

Als afsluiter, waar we de hele dag al naar uitkeken, kwam er een fantastische closing show van niemand minder dan Hardkar B2B Angerfist. Reinier Zonneveld had eerder die dag al gedraaid, maar deze set overtrof echt alles 🤩. We hebben wederom fantastische beelden kunnen maken en het was echt genieten!

Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad en al met al krijgt deze feestelijke dag van ons een dikke 8,5! Wij komen volgend jaar zeker terug en we blijven FYM volgen 🦁🇳🇱 1 & 2 juni is Free Your Mind Festival in Arnhem weer!

Free Your Mind Kingsnight Breda

En de avond ervoor werd de aanloop naar Koningsdag spectaculair ingeluid met Kingnight, waar niemand minder dan techno-icoon Charlotte De Witte de hoofd act was. Het evenement vond plaats op een unieke locatie, namelijk het International Airport Breda, waar de hangars en landingsbanen zich transformeerden tot een indrukwekkende dansarena.

Charlotte De Witte, bekend om haar krachtige techno sets, stelde ook deze keer niet teleur. Met haar onmiskenbare energie en meeslepende beats wist zij de menigte tot in de late uurtjes te boeien. De vibe was elektrisch, de lichten synchroon met de beats, en de menigte was een zee van dansende lichamen die zich overgaven aan haar dikke techno beats.

Voor wie deze zieke nacht heeft gemist of simpelweg nog eens wil nagenieten, is er goed nieuws. We hebben een bijzondere opname van Charlotte De Witte’s optreden op YouTube gevonden, rechtstreeks vanaf het International Airport Breda. Deze video geeft niet alleen de fantastische set van Charlotte weer, maar ook de unieke atmosfeer van het Free Your Mind Festival.