Zin in een dag waar alle muziekstijlen, eten en activiteiten voorbij komen? Zet dan Gelderpop in je agenda voor volgend jaar!

Gelderpop 2022

Samen met mijn vriend, nicht en haar partner gaan we al op tijd op pad om het festivalterrein te verkennen. Voor ons is het 20 minuten rijden met de auto en dus meer dan prima te bereiken. De auto parkeren is simpel. Je kan van tevoren een kaartje kopen waarmee je dichter bij de ingang kan staan of je kan terplekke een parkeerkaart bemachtigen. Wanneer iedereen graag een drankje doet is het openbaar vervoer perfect geregeld. Met een
station om de hoek en een pendelbus die regelmatig heen en weer rijdt kan iedereen zonder problemen het festival bereiken. Wij huren een kluisje en beginnen de dag.

Een heerlijke start

De zon schijnt, het is niet te warm en er is genoeg te doen. Wij starten met een drankje in de zon. Het terrein is een groot grasveld met een strandje aan het water. Niet alleen het gras hebben ze optimaal benut, maar ook op het water is genoeg te doen. We ruilen ons drankje in voor een waterfiets en trappelen naar de main stage. Hier genieten we van de muziek in de zon en op het water. Dat is nog eens heerlijk je dag beginnen!

[ux_gallery ids=”75541,75542,75543,75544″ style=”none” type=”grid” grid=”2″ col_spacing=”xsmall”]

Niemand komt iets te kort

Los van de main stage vinden wij op het terrein de Heldentent en Ameezing cafe waar de hele dag verschillende muziekstijlen te horen zijn. Van meezingers tot hardstyle. Op dit festival kan iedereen zich vermaken. Ook ontdekken wij alle eettentjes. En dat zijn er nogal wat! Poffertjes, patat, wraps, broodjes, burgers … ik kan nog wel even doorgaan. Wij halen wat lekkers en gaan weer door.

[ux_gallery ids=”75546,75547,75548,75557,75550,75551,75552,75553,75554,75545″ style=”none” type=”grid” grid=”2″ col_spacing=”xsmall”]

Een voldaan gevoel

Na de hele middag meezingen, dansen, eten en proosten komen wij weer bij de main stage terecht. Hier maakt Kraantje Pappie er een flink feestje van. Zelfs voor de jongen in een rolstoel was een plekje op het podium snel geregeld. We sluiten de avond af met een indrukwekkend optreden van DI-RECT. Na 10 uur volle bak gezelligheid zijn we moe maar voldaan. De sfeer zit er bij alle gasten nog goed in onderweg naar de auto. Gelderpop 2023 staat zeker op mijn lijstje en ik kijk uit naar de line-up van volgend jaar!

In 2021 waren wij ook aanwezig op Gelderpop en zie hier ons report!

[yotuwp type=”videos” id=”FWVkTlQW8bk” ]