Op 1 juli wordt Voorthuizen het toneel van het zomerfestival van Gelderland. De organisatie heeft een divers programma samengesteld met optredens op drie area’s. Op de Mainstage zullen Snollebollekes, Tino Martin, Flemming en Mart Hoogkamer met live band te zien zijn. Ook Van Dik Hout en Stones Sessions (met hun steengoede Rolling Stones covers) mogen hier niet ontbreken. In de Feesttent XXL krijgt het feestgehalte een boost door optredens van Q-Music het Foute Uur, Outsiders, John West, Ammar en Maxim Froger. Kortom: de vierde editie van Gelderpop belooft weer een topfeest te worden!

Twee nieuwe area’s op Gelderpop

Op 1 juli lanceren we de zomer met de slogan ‘Kickstart je zomer’! We hebben wat vernieuwing in petto voor onze bezoekers. De Helden Dancetent is veranderd in de Feesttent XXL, waar een diversiteit aan genres wordt geprogrammeerd. Daarnaast is er de Dance Area gehost door Goosebumps op het strand, waar La Fuente, Mr. Belt & Wezol samen met lokale DJ’s Arkayne, DIGIT97 en STNGH zullen draaien. Klaar voor een zomer vol feest en spanning?

Gelderpop 2023

Kickstart je zomer!

Gelderpop breidt haar terrein uit met twee nieuwe area’s. De Mainstage aan het water blijft echter behouden zoals we deze kennen. Geniet van live optredens van artiesten en bands, terwijl je vanaf het veld of het strandje kijkt. De bar zal gevuld zijn met speciale bieren, cocktails en er zal zelfs de mogelijkheid zijn om te suppen en waterfietsen. Het festival is een ideale plek om de zomer te vieren!

De kaartverkoop van Gelderpop

De kaartverkoop start vrijdag 27 januari om 12:00 via www.gelderpop.nl/tickets. Je kan per bestelling 8 kaarten kopen voor €42,50 (ex. fee) per stuk. Bezoekers wordt geadviseerd direct om 12:00 klaar te zitten. “We werken met ticketfases, fase 1 tickets zijn het goedkoopst maar ook zéér beperkt beschikbaar.”

Korte uitleg 

Datum: Zaterdag 1 juli van 12:00 tot 23:00
Minimum leeftijd: 18 jaar
Locatie: Recreatiegebied Zeumeren, Voorthuizen
Info & tickets: Check de website!

Lees hier het report over de derde editie van Gelderpop  in 2021.

Lees hier het report over de editie van 2022.