Op 2 juli 2022 komen nationale en lokale helden, verdeeld over 3 verschillende podia, samen tijdens hét zomerfestival van Gelderland. Op het programma staan dit jaar onder andere Chef’Special, DI-RECT, Kraantje Pappie, Miss Montreal, FeestDJRuud en RONDÉ.

Line-up
Gelderpop biedt ook dit jaar een divers muzikaal programma. Op de Mainstage zijn populaire pop & rock bands geprogrammeerd, waaronder Miss Montreal die in 2022 haar 15-jarig jubileum viert. Ook DI-RECT staat weer geprogrammeerd op het Gelderse festival. In 2018 stonden zij voor het eerst op de planken van Gelderpop met een spectaculaire show, in 2022 doen zij dat nog eens dunnetjes over. Nieuw te zien is Kraantje Pappie, de Groninger is bekend van o.a. Feesttent en Liefde in de Lucht. Ook Chef’Special en coverband Band With Benefits zie je op 2 juli. In de Heldentent gaat het dak eraf met dit jaar o.a. FeestDJRuud.

Foodtrucks & wateractiviteiten
Naast het brede muzikale aanbod is er een ruime keuze aan mobiele keukens op Recreatiegebied Zeumeren. De organisatie is enorm blij met de prachtige locatie waar er naast de muziek ook ruimte is voor tal van wateractiviteiten zoals suppen en waterfietsen. Vorig jaar was men nog gebonden aan allerlei coronamaatregelen maar dit jaar kan er weer ouderwets gefeest worden zonder beperkingen.

Tickets
De kaartverkoop start vrijdag 25 februari om 12:00 via: www.gelderpop.nl/tickets. Gelderpop vindt  plaats op 2 juli op Recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen.

Benieuwd naar onze Gelderpop ervaring in 2021? Lees hem hier! Check ook onze festivalagenda.

Gelderpop Gelderpop