Ontdek deze zomer het bruisende Bulgarije waar je de top van de techno- en deephouse scene kunt zien! Yalta Club organiseert het Solar Summer festival 2023, een niet te missen Summer of Love. Geniet van de adembenemende locaties in Burgas en op St. Anastasia eiland. Mis de optredens van Solomun, Seth Troxler, Hot Since 82 en Diplo niet. Lees in dit pre-festivalblog alles over deze geweldige locaties in Burgas en het fantastische festivalprogramma. Check it out.

Twee monsterlijke houselocaties van Solar Summer 2023

Als liefhebber van techno en deephouse, wil je natuurlijk festivals op unieke locaties met een natuurlijke omgeving. En raad eens? Als je in juli of augustus naar Burgas gaat, krijg je precies waar je naar verlangt! De eerste locatie die ik wil uitlichten, plaatst je midden in het bruisende hart van de stadshaven. Deze open en sfeervolle locatie is prachtig opgezet en biedt een adembenemend uitzicht op de dokken en de schitterende blauwe zee. Dompel jezelf onder in deze betoverende omgeving en laat de muziek je ziel vullen.

solar summer 2023 burgas

 

House festival op een onbewoond eiland

In 2018 ontdekte ik voor het eerst de betovering van St. Anastasia Island, het kleinste eiland van Bulgarije. Het was liefde op het eerste gezicht! Denk aan authentieke Bulgaarse houten droomhuizen, weelderige flora en fauna, en een adembenemend uitzicht over de Zwarte Zee. Nooit had ik kunnen dromen dat ik in 2023 hier een heerlijk housefestival zou kunnen meemaken. Here we go!

st anastasia burgas solar summer 2023

Wereldberoemde dj’s zetten Burgas twee maanden aan

Het is keihard aan in Bulgarije deze zomer, zo heb je kunnen lezen. Zo geeft bijvoorbeeld niemand minder dan Solomun op 28 juli tijdens het Solar Summer festival acte de préséance in de haven van Burgas, met een extra lange liveset. De Bosnische dj behoort tot de beste dj’s ter wereld en hij is niet de enige grote artiest op het Solar Summer 2023 festival.

solar summer 2023 festival burgas

Wie mag je verder verwachten op het techno eiland en in de haven van Burgas?

Dit is een kleine greep uit de groten der house aarde die op gaan treden:

  1. Hernán Cattáneo (Argentinie)
  2. Âme (Duitsland)
  3. Diplo (USA)
  4. Dubfire (Iran)
  5. Seth Troxler (USA)
  6. And many more techno en deephouse legends

st anastasia island soler summer festival