Mysteryland

Mysteryland, het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld, maakt haar langverwachte terugkeer op 26 t/m 28 augustus 2022 in Haarlemmermeer. Volgend jaar viert Mysteryland het 30 jarig bestaan. In 2022 belooft de organisatie de grootste editie tot nu toe te organiseren en fans van over de hele wereld te verwonderen met ongekende stages en unieke concepten. Drie dagen lang kunnen festivalbezoekers zich laten onderdompelen in de magische wereld van Mysteryland om samen weer het leven te vieren.

Festivalzomer

Mysteryland staat bekend als de klassieke afsluiter van de festivalzomer en in het laatste weekend van augustus verwelkomt het festival opnieuw meer dan 300 artiesten op het bekende Floriadeterrein die samen, verspreid over 22 stages, alle genres binnen het spectrum van elektronische muziek vertegenwoordigen. Van house, techno, trance, EDM, hardstyle en hardcore tot Latin, pop, R&B, hip hop en Afrobeats; Mysteryland heeft voor ieder wat wils. De iconische stages variëren van dansvloeren in de open lucht, tot enorme tenten die zich vullen met lasershows en worden ook dit jaar weer gehost door de grootste namen in de scene. De grootste internationale hosts waaronder Q-dance, Carl Cox presents Awesome Soundwave, Vunzige Deuntjes en Thunderdome maar ook lokale hostingpartners zoals Lovelee, Wassarette en Funky Town zorgen dat de grootste Mysteryland editie ooit nu al legendarisch belooft te worden.

Jaarlijks brengen ruim 100.000 festivalgangers uit meer dan 100 verschillende landen een bezoek aan het legendarische festival. De meest toegewijde festivalfans kunnen het hele weekend – van vrijdag tot en met maandag – verblijven op de grootste Mysteryland camping ooit. Dit jaar biedt de befaamde camping plek voor maar liefst 20.000 festivalgangers. De camping is volledig uitgerust met moderne faciliteiten, een wereldse foodcourt, chill areas en nog veel meer. Met een programma dat het gehele weekend doorgaat, een extra festivaldag op vrijdag en een exclusieve afterparty op vrijdag en zaterdag krijgen campinggangers een ongekende en unieke Mysteryland ervaring. Mysteryland belooft nu al het hoogtepunt van het festivalseizoen te worden.

Mysteryland vindt plaats van 26 t/m 28 augustus 2022 in Haarlemmermeer. Pre-registreren voor tickets kan tot 21 februari via www.mysteryland.com.