Hey hey,

Hier ben ik weer na een feest weekend. Ik was namelijk vereerd om het hele weekend (18 & 19 mei) Festival Lovers te vertegenwoordigen op Groove Garden! Zelfs in het verre zuiden hebben wij festivals, met muziek voor ieder wat wils!

Foto: Groove Garden (Bas Smeets)

Limburgse gezelligheid

Bij ons in Sittard, ben je altijd welkom! Ga je liever los op de techno van Deborah de Luca of hak je liever of de beats van Mental Theo? Er is ook nog de optie om helemaal los te gaan met de billen op de deuntjes van Johnny 500! Kortom iedereen kan hier los gaan!

Maar wat is er nu zo bijzonder aan Groove Garden? Buiten dat er muziek voor iedereen is? Groove Garden geeft je het gevoel alsof je een festival hebt in je eigen achtertuin. Het is een festival in het bos dat je per stage geen overlast geeft van andere stages!

Foto: Groove Garden (Bas Smeets)

En rondom etenstijd als je maag begint te knorren, heb je mega veel keuze! Of je nu een frietje wilt eten, of een Indische wrap. Het kan allemaal, Groove Garden is een festival waar niet alleen de jeugd naar toe gaat! Je ziet er mensen van ongeveer 50 jaar die gewoon met de jeugd mee staan te dansen.

Zelfs in de regen

Op zondag zaten de weergoden ons niet mee…maar dat mocht de pret niet drukken. Poncho’s aan, en gewoon door dansen, t was maar even uitkijken waar we liepen…want anders lag je in de modder. Een uurtje hebben de weergoden slechte zin gehad, daarna gingen we gewoon weer met z’n allen feesten

Je komt altijd wel iemand tegen die je kent! Het is dan niet zo groot als Supersized, maar niet minder gezellig! Een festival voor jong en oud. Hier kan het gerust voorkomen dat je gezellig staat de dansen op de beats van La Fuente en dat er een man van 50 naast je staat! Maar dat maakt het zo gezellig!

Hopelijk weer tot snel!

Liefs Dion