Mijn naam is Frank, 36 jaar oud, festivallover van het eerste uur en dit is mijn achtste keer Ground Zero Festival en een thuis feestje hier bij het Recreatiegebied Bussloo. Ground Zero is het enige nachtfestival van Nederland en vindt plaats tussen 21:00 uur en 07:00 uur ‘s ochtends. Het Festival trekt jaarlijks rond de 20.000 bezoekers uit heel Nederland. Ik was aanwezig om verslag te doen!

Bij Ground Zero Festival is het vervoer super goed geregeld. Zowel voor het trein verkeer, als voor de lokale buurt bewoners van Apeldoorn is er een directe verbinding met bussen die de avond en het begin van de ochtend pendelen. Het festival begint al in de bus met lekkere muziek met dikke speakers!

Aangekomen hoor je de harde bass al door de bossen klinken. En dan weet je dat er wat gaat gebeuren. Gelukkig verloopt alles bij de ingang snel en soepel naar binnen! En wat blijft het mooi als je de avond ziet veranderen in de nacht.

[ux_gallery ids=”76596″ style=”none” type=”grid” grid=”2″ col_spacing=”xsmall”]

Foto stop

Binnen op het terrein zie je de kermis attracties draaien en worden er veel mensen getatoeëerd (waar zie je dat nou?)! De lazers nemen het hele terrein over, zo gaaf om te zien! Bij het water geeft het Ground Zero logo een perfecte plek voor een foto. En overal op het terrein is duistere verlichting of rook dat sfeer maakt. Dat geeft in de bosrijke omgeving waar je doorheen loopt zo’n gave sfeer!

[ux_gallery ids=”76597″ style=”none” type=”grid” grid=”2″ col_spacing=”xsmall”]

Om klokslag 23.00 uur is de opening op de mainstage waar daarvoor spanning werd opgebouwd met een hartslag geluid. De mensen komen samen en gaan vol los, terwijl de lucht word gevuld met een dikke vuurwerk show.

Het mooiste is dat er op dit feest een divers gezelschap is van jong en oud! Van de Oldskool Australiën gabbers tot en met de opkomende jeugd. Dit is super bijzonder maar ook logisch, omdat er ook veel stijlen van vroeger gedraaid worden. Wat je bijna nooit meer ziet. Van Multigroove en Hellbound tot en met PRSPCT en Hardcore!

[ux_gallery ids=”76576″ style=”none” type=”grid” grid=”2″ col_spacing=”xsmall”]

Dus wil jij een van de hardste feestje van Nederland! En het laatst bestaande knalfeest die van diep in de nacht, tot de volgende ochtend door gaat? Ga dan naar Ground Zero Festival 2023!

[yotuwp type=”videos” id=”D-bq6nxirWo” ]