Onlangs was ik op het Guilty Pleasure Festival Amsterdam. Dit was niet de eerste keer dat ik op deze foute party kwam, gelukkig maar. Als je voor het eerst op Guilty Pleasure komt kijk je je ogen uit op dit foute festival aan de Gaasperplas in Amsterdam. Ik neem je mee in mijn report.

Gaasperplas Guilty Pleasure
Festival Amsterdam. Guilty Pleasure.

Wat is Guilty Pleasure Festival Amsterdam?
De naam zegt het eigenlijk al, een festival dat een beetje fout is. Al jouw Guilty pleasures kun je hier vinden. van Unicorn rodeo rijden, ringwerpen om opblaaspiemels heen tot aan foute muziek uit de jaren 90. Als millennial kun je naar hartenlust feesten in Amsterdam tijdens dit festival met artiesten uit je jeugd. Denk aan Deff Rhymzz, Mental Theo en 2 brothers on the 4th floor. Voeg daar een snufje Party Animals, een doosje Cascada en wat Ch!pz aan toe en het feest is compleet. Sluit af met een ouderwets schuimparty en je waant je opnieuw in de jaren 90!

Waar is Guilty Pleasure Festival?
Je vindt het festival in Amsterdam aan de Gaasperplas. Het festival is rondom een stukje van de Gaasperplas gebouwd. Je loopt langs het water en het festival is dus zo ingericht dat je ook heerlijk in je strandstoel of hangmat kunt chillen in de zon. Het festival is niet heel erg groot en beschikt over 4 podia.

Dress to impress
Tijdens het Guilty Pleasure festival maakt hij niet uit wat je aantrekt maar je loopt zeker niet uit de maat wanneer je je extra fout kleedt!

Wat is er nog meer te doen op Guilty Pleasure?
Langs de Gaasperplas is van alles te beleven, zo kun je rodeo rijden op een unicorn of een geslachtsdeel van de man. Je kunt karaoke zingen, een schuimparty meepakken, dansen op 90’s hits. Dit jaar was er een silent disco en een tent van Willie. Je weet wel met de speeltjes voor vrouwen, hier kon je onder andere vibrators grabbelen voor een tientje of een aftrekcursus volgen. Genoeg om je een dagje te vermaken.

Denk nou niet dat Guilty Pleasure alleen een festival voor vrouwen is! Juist niet. Er zijn voldoende mannen aanwezig op dit festival.

[ux_gallery ids=”75596,75597,75598,75599″ style=”none” type=”grid” grid=”2″ col_spacing=”xsmall”]

Guilty Pleasure duurzaam voor groen!
De organisatie heeft een slimme aanpak wegens afval in de natuur. Je moet namelijk je lege beker weer inleveren bij de bar, als je nieuwe wilt bestellen. Doe je dat niet, dan betaal je een halve munt extra! Zo blijft de Gaasperplas schoon en denken we met elkaar aan het milieu. Echt een uitvinding, het is dus overal erg netjes en je vindt bijna geen afval op het terrein.

Wil je meer weten over dit te gekke festival in Amsterdam? Kijk dan even op: Guilty Pleasure Festival

Overnachten bij Gaasperplas Amsterdam
Zelf vind ik het altijd fijn dat ik kan overnachten in het buurt van het Festival. Guilty Pleasure is een weekend festival. Het is zeker aan te raden om dit 2 dagen te doen. Het festival heeft geen camping waar je kunt overnachten. Daarom is een een hotel of Airbnb in de buurt is daarom raadzaam om te zoeken. Zelf verbleven wij op loopafstand van het festival in hotel de campanile. Maar als je in de buurt woont kun je ook op en neer.

Ben jij wel eens op het Guilty Pleasure Festival geweest?

 

Lisanne schreef ook een report over Freshtival te Enschede