Het eerste grote festival van Brabant: Winter Park Festival!

Winterpark Festival

Jawohl, het goede nieuws is definitief: Winter Park Festival 2022 gaat door! Op 19 maart opent het eerste grote festival sinds de lockdown de ijspoorten. We verwelkomen alle feestbeesten terug voor dé spectaculairste winterafsluiting van het jaar. Een lawine van electric, freestyle, hardstyle, techno en guilty pleasures zal van 13:00u tot 23:00u door de besneeuwde bergen van Aquabest razen. Zet je skibril op, trek je meest hertige pakje aan en bereid je voor op een razende sneeuwstorm aan confetti die het partykasteel op zijn grondvesten zal laten schudden.

Gegarandeerd feest

Een terrein in volledige wintersferen, vijf stages met een knallende line-up en meters bier zijn alle ingrediënten voor een gegarandeerd groot fout feest! Op de mainstage krijg je een flinke dosis chaos en gekkigheid met Freddy Moreira, FeestDJRuud, Jody Bernal, Sjaak, The Boy Next Door en veel meer. Trek je stampschoenen maar aan, want het tempo wordt opgevoerd bij Raushaus stage met onder andere Outsiders, Mental Theo, Zandy, Dr. Rude! Smeltende gletsjers bij Heimwee waar onder andere Rugged de temperaturen drastisch gaat laten stijgen. Flink met de billen schudden op de lekkerste R&B tracks & heetste guilty pleasures. En als kers op de schwarzwalder presenteren we de gezelligste skihut van het Zuiden: Wunderbar! Springen en Hossen op de foutste après-skihits!

Tickets

Stap in die gondel, want je kan nog aanwezig zijn bij Winter Park 2022! Tickets gaan als warme Kaiserbrötchen over de toonbank, maar zijn nog beschikbaar via www.winterparkfestival.nl. Wees er snel bij, anders verdwijnt jouw kans op een ganz geile party als sneeuw voor de zon.

Check hier onze festival agenda.

Winterpark festival 2022

Een reactie op “Het eerste grote festival van Brabant: Winter Park Festival!

  1. Pingback: Winterpark Festival - Crazy party-mix!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial