HRFST festival

HRFST festival | Festivallovers Tip

Diepe bassen en donkere bieren, dát is HRFST festival. Een sfeervol en soulful festival. Drie bitterzoete area’s in de ambiance van de laatste zonnestralen en een herfstig tafereel. Swing dit jaar de zomer uit met stijl in Fort Vechten.

Zaterdag 7 oktober 2017

Van 14:00 uur tot 23:00 uur

Fort Vechten in Bunnik, Utrecht

Tickets vanaf €22,50

HRFST festival Fort Vechten | Festivallovers

Als het zomerse festival seizoen ten einde komt, huilen wij tranen met tuiten. Wat moeten we weer lang wachten op de volgende zomer! Hoe komen we de barre en brakke winter door? Wat moeten we nu doen in  de weekenden? Heb jij ook last van de winterblues? Wij weten er alles van. Gelukkig zijn er steeds meer creatieve Nederlanders die er alles aan doen om een winters zwart gat te voorkomen. Nieuwe concepten en frivole festivals schieten als paddestoelen uit de grond. Rood met witte stippen, wees er maar bij als de kippen. Het najaar van 2017 komt eraan! De herfst en winter zijn nog nooit zo aangenaam geweest. In fact, met dit knetterende festival in Bunnik, kan het najaar niet lang genoeg duren.

HRFST festival ingrediënten

Denk aan herfst. Bruin en rood gekleurde bladeren, melancholiek. Je voelt een kleine windhoos, niet guur maar nog zacht en aangenaam verwarmd door belegen oranje en diepgele zonnestralen. Je hebt zin in een glaasje bokbier en een kippenpoot met sticky dadelsaus. Oeh! Voel je ‘m? Dit is het gevoel, de ambiance van HRFST festival.

Techhouse, deephouse, speciaalbier en soulfood……dan doe je iets goed! HRFST festival heeft drie enorm chille area’s; ‘t Vossenhol, Het Jagershuis en de Paddenstoelengrot. Een paar namen zijn Mia More, Steve Void, Deepend, Ferro en Michel de Hey! Bekijk de hele line-up op de website van HRFST festival.

HRFST festival is een uniek intiem festival met ongedwongen, niet te evenaren sfeer. Een originele aanvulling op ons huidige festivalpakket. Als jij van bokbier en gezelligheid houdt dan mag jij niet ontbreken in dit plezante publiek. Bestel je tickets hier!

HRFST festival logo | Festivallovers

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial