Na een 1e succesvolle editie keert Hunkering terug onder de sporen van Amsterdam Centraal station met Club CS op zaterdag 23 april. Bij deze unieke industrieel ogende locatie, hoort een minstens zo bijzondere line-up. Super Flu, Gabriel Ananda en Rose Ringed zorgen voor een nacht uitstekende Melodic House & Techno. Tickets zijn zijn online en verkrijgbaar vanaf €35,50.

De Amstelpassage is op zaterdag 23 april van 21:00-03:00 uur exclusief voor bezoekers van Club CS te bezoeken. Het station staat bekend als de plek waar connectie centraal staat. Dit is in het gehele concept van Club CS doorgevoerd. De sfeer is intiem, de locatie uniek en het geluid is weergaloos. De DJ booth staat midden op de dansvloer, waardoor de DJ’s ongekend dichtbij staan.

Terugblik op de eerste editie

Voor de eerste editie op 5 maart verzamelden een kleine 600 Melodic House & Techno liefhebbers op het CS van Amsterdam. Een locatie die iedere Amsterdammer kent en passeert, maar zelden bezoekt voor een clubavond. De line-up bestond uit Sébastien Léger, Alex Niggemann en Dead Donkeys Fear No Hyenas. Speciaal voor de 400e editie van The Boomroom was Slam!FM aanwezig voor een live radio show. Dit leverde een Club en radiostudio op.

Over Hunkering

Hunkering organiseert sinds 2019 Melodic House & Techno evenementen in Amsterdam. Elk evenement kenmerkt zich door verrassende elementen. Zowel de locatie, het entertainment als de gehele setting spelen hierbij een rol. Zo stond vorig jaar het weergaloze Hunkering In Concert op het programma, waarbij wereldberoemde dj’s samen speelden met een orkest in de Westergasfabriek. Meer informatie over Hunkering vind je: www.hunkering.nl.

[yotuwp type=”videos” id=”i-VF8feva_M” ]

Tickets voor Hunkering Club CS 23.04.2022 zijn nu verkrijgbaar via: https://store.ticketing.cm.com/Club-CS/