Ibiza Dances Festival

Ibiza Dances Festival Poster | Festival Lovers

Ibiza Dances Festival is een romance tussen house en rock. Daar waar Ibiza meets Woodstock! Een liefdevolle mix van hippies, rockers en house liefhebbers verguld met een spiritueel laagje chroom. De slogan van Ibiza Dances is niet voor niets:

for wicked people and their bunch of crazies

droom, zing en swing de zomer uit met Ibiza Dances Festival

Watergoed, Tielsestraat 129, Valburg

Van 14 uur tot 24 uur

Dress code: Release your inner hippie, rockstar or steampunk Burning Man

Ibiza Dances Festival Concept

‘Hemeltje lief’, denk jij, ‘Wat is dit nu weer?’ Een festival dat lijkt op Woodstock met Ibiza Beats? Juustem! Ibiza Dances Festival is ontstaan uit de lust en liefde voor prachtig Ibiza. Drie Ibiza Idiots hebben hun krachten en smachten gebundeld en deze gegoten in het eerste Nederlandse Burning Man-achtige festival. Ibiza Dances staat bol van de methodiek en muziek. Een sensationele plek aan het water met waarzegsters, een Ibiza markt, Ibiza drinks, tipi tenten, fabuleuze foodtrucks en over the top outfits is Ibiza Dances Festival een evenement om naar toe te leven.

Festival Lovers geeft tickets weg voor Ibiza Dances Festival

Jaaaa hoor. Hebben wij weer. Wij mogen van de organisatie van dit unieke en hippe festival 2 gratis tickets weggeven. Hou onze Facebook in de gaten!

Tickets Deals

Wil je zeker weten dat je erbij bent, koop dan vandaag nog je early bird tickets voor maar €19,50 per stuk. Ibiza Dances heeft trouwens nog meer lekkere ticket deals. Kijk zelf maar.

Het is vreselijk verstandig en handig om een slaapplek te regelen en Ibiza Dances heeft daarvoor twee comfortabele opties. Het Wapen van Elst en Linge Hotel in Elst. Voor een meer Burning Man gevoel kun je natuurlijk ook in de auto slapen.

Ibiza Dances Festival Line-up

Bij zo’n bijzonder festival als deze mag je een verrassende line-up verwachten. En dat heeft de organisatie goed voor elkaar. We noemen een paar namen: Maus Jansen, Orson Welsh, Daniël Thomasso, Noah Grim Music, DJ JOSE HOLLAND, Penelope Janssen, René Van Der Weijde, The Reverend, MC Stretch, Dj Pat……vét!

Ik wil de volledige line-up zien!

 

Ben jij klaar om geen schrammetje heel te laten van de dansvloer? Zie jij jezelf al met je tenen in het zand, rietje tussen je tand, vlechtjes in je haar en hoppa alles voor elkaar? Ibiza Dances Festival is je laatste kans om er alles uit te trekken deze zomer. Laat je inner en immer brandende vuur los op 7 oktober. Wij van Festival Lovers zijn erbij. Tot dan.

Groeten Rik, Tim en Elke

Ibiza Dances Festival Watergoed| Festival Lovers

Ibiza Dances Festival Locatie | Festival LoversIbiza Dances Festival Poster | Festival Lovers

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial