In 2022 bestaat Thunderdome 30 jaar en om dit groots te vieren lanceert de organisatie een gloednieuw concept: Timecode by Thunderdome De één uur durende show neemt bezoekers mee op een bijzondere audiovisuele reis door de 30 jarige geschiedenis van Thunderdome en de evolutie van de Nederlandse hardcore muziek. De show is van 10 maart t/m 20 maart op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken in Amsterdam aan de Elementenstraat 25.

Bezoekers van Timecode by Thunderdome ervaren de show in een bijzondere 360 gradensetting met state-of-the-art LED-video opstelling en een heftige licht-en lasershow. In de één uur durende show worden fans verrast met de meest iconische en meeslepende momenten uit de 30 jaar geschiedenis van hardcore. De show overspoelt bezoekers met 90.000 frames aan audiovisueel spektakel, zoals nog nooit eerder is gezien. Voeg daar een overdaad aan geluid (11.1 setup) aan toe ende unieke ervaring voor bezoekers is compleet.

Gérard Zwijnenburg, Creatief Directeur van Thunderdome: “Timecode gaat hard, letterlijk en figuurlijk. Volume op standje maximaal (103db (+)) en in een vogelvlucht komt de rijke geschiedenis van de Nederlandse hardcore voorbij. Geen interviews en lange verhalen, maarde beste tracks van ’92 tot nu. De show kan het beste omschreven worden als een uur aan audio en visueel geweld. Met een dikke knipoog wordt alles aangepakt, geen heilig huisje is veilig. Nadat we met Thunderdome in 2021 50.000 kaarten in twee uur tijd volledig hebben uitverkocht, verwachten wij dat ook bij Timecode by Thunderdome de beschikbare tickets de deur uit zullen vliegen.”

De kaartverkoop voor Timecode by Thunderdome start op donderdag 17 maart om 16.00 uur voor members van Thunderdome, de reguliere kaartverkoop start vandaag 18 februari 16.00 uur via thunderdome.com/timecode a €25,-ex ticket fee per ticket.

Timecode by Thunderdome

[yotuwp type=”videos” id=”S8zm36Lh-2c” ]