Intents Festival 2017, een intens feestje

Intens Festival 2017 Circus of Insanity | Festival Lovers

Intents Festival 2017 focust op de hardere stijlen. Geen liflafjes noch zachtgekookte eitjes. Knetterhard, dat is intens. Het driedaagse weekendfestival kun je dit jaar bezoeken op 26, 27 en 28 mei op Sportpark d’n Donk in Oisterwijk.

Intents festivalcamping IntensCity

De camping van Intents Festival, IntensCity, telde vorig jaar 4000 campinggasten. Dit jaar ontvangt IntentsCity nog meer gasten en zullen er nog meer faciliteiten, aankleding en entertainment aanwezig zijn. Een uitgebreid aanbod aan horeca, gekoelde dranken voor in je tent, badkamervoorzieningen (beter dan op Tomorrowland) en een waanzinnige pre party. Heb je geen eigen tent dan kun je slapen in een FestiTent, Festitipi of het Flexotel. Alle campinggasten hebben een groot voordeel ten opzichte van andere bezoekers; de Pre-party!

Intents Festival 2017 heeft de perfecte pre-party

De lancering van Intents Festival 2017 gebeurt met een knallende pre-party. Dit is waar Intens echt van de grond komt, letterlijk en figuurlijk. De pre-party, met hosting van Gearbox Digital, is keihard en onvoorspelbaar.

Intens Festival 2017 during day | Festival Lovers

De verschillende stages van Intents Festival 2017

Mainstage
De mainstage van Intents Festival wordt een giga groot geweldig geval. Dit wordt hét podium van het Circus of Insanity met een eindshow die je niet eens durft te dromen. Brennan Heart, Wildstylez, Frontliner, Digital Punk VS Adaro, hallo!

Indoor Mainstage
Op zaterdag wordt deze circusact geleid door Frequencerz en Warface met b2b sets van hedendaagse hardstyle en raw. Intens heeft schijt aan hokjes denken, zoals zij zelf zegt. Daarom op zondag, in de honderd meter lange tent, een idiote combinatie van trap, hiphop, house en hardere stijlen.

Dynamite
Zaterdag is de hosting voor het Dynamite podium vergeven aan vaste gast Partyraiser. Op zondag zijn de Destructive Tendencies en hun vrienden aan de beurt met hun extreme hardcore beats.

Outrageous
Nou dat is het zeker. Bespottelijk goeie freestyle en heel heel veel energie van onder andere Mental Theo, Paul Elstak en Korsakoff. Zondags doen ze er nog een schepje freestyle bovenop met happy hardcore, 90’s classics (oe I love it!) en Deepack.

Fanaticz
Een echt rauw podium voor de fanatiekelingen. Knetterhard er tegenaan, onderop, bovenop en weer terug. Rammen met Jack of Sound, Unresolved, Delete, Sub Sonik en andere idioten.
Zondags verandert Fanaticz in Relive Stage waar je ongegeneerd hardstyle klassiekers mag meeblèren.

Circus Beach
Het Circus of Insanity doopt het nieuwe podium Circus Beach gehost door Hard Island met melodieuze vernieuwende hardstylers zoals Code Black & Crisis Era, Cyber en Deenis. Zondag wordt Circus Beach gehost door Groovesum met deephouse en geen lullige live sets.

Boombox
Hardstyle, hardcore, freestyle, classics. In de boombox kan alles. Meer zeg ik er niet over.

Intens Festival 2017 at night | Festival Lovers

Wil jij ook naar Intents Festival 2017?

Intents Festival 2017 is intenser dan ooit. Het thema Circus of Insanity spreekt aan en spreekt boekdelen. De kaarten gaan heel hard en dus waag ik me er niet aan je nu te vertellen dat er nu nog een paar kaarten (€29,50) voor zondag zijn. De weekendkaarten en tickets voor zaterdag zijn in ieder geval volledig uitverkocht. Er zijn zelfs geen VIP-tickets meer te bemachtigen. Maar je weet het nooit. Check ticketswap en je Facebook en wie weet is iemand zo gek zijn kaartjes te verkopen.

Intens Festival 2017 line-up Pre Party | Festival Lovers

Intens Festival 2017 line-up Full Line-up | Festival LoversIntens Festival 2017 Sunday line-up Full Line-up | Festival Lovers

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial