Hi festival lovers,

Ik ben echt een mega fan van festivals & dan vooral de freestyle, rawstyle, hardcore festivals! Ik ben o.a by Rebirth, Intents & Harmony of hardcore geweest maar wat me elke keer toch het meest bij blijft is Intents festival in Oisterwijk. Ik ben er nu 2x op rij geweest en aankomende mei 2017 wordt dat mijn 3e keer. Ik kan er geen genoeg van krijgen…

Intents 2016 had als thema sport. En natuurlijk past Intents daar alles op aan, qua decor, qua muziek & qua gasten! Nieky Holkzen kwam als gast, in de allergrooste tent stond een boks ring, de dj’s moesten tegen elkaar battlen in verschillende rondes. Kortom het was echt zo mooi opgezet allemaal! Ik keek, zoals elk jaar, mijn ogen weer uit.
De sfeer op een festival is echt bijna niet te omschrijven in woorden… het is een gevoel dat een soort magie met zich meebrengt. Alle mensen zijn 1, iedereen accepteert elkaar en eigenlijk zijn we met zn alle 1 grote groep. Ik kom altijd wel mensen tegen die ik ken en dan doen we altijd even een praatje en dansje samen. Eigenlijk kun je op Intents festival met iedereen een praatje maken want bijna iedereen heeft daar wel behoefte aan! De muziek, het publiek, de artiesten, het decor.. het is zn heerlijk gevoel!
Er komen altijd mega veel artiesten draaien op Intents festival. De meest bijgebleven artiesten van Intents 2016 zijn voor mij Radical Redemption, Reqiem, Partyraiser, dr Peacock & Adaro. Hoe hun het publiek laten losgaan op ieder hun eigen manier is zo mooi!
Ze hebben ieder hun eigen style en nummers. Ieder hun eigen identiteit. Respect hiervoor!Zodra ik Intents festival binnen loop, krijg ik een magisch gevoel. Het is bijna onwerkelijk…

Aan het eind van de zaterdag is er een vuurwerk show. Bij Intents 2016 draaide Minus Militia bij de eindshow en wauw dat moment… iedereen ging los, even geen zorgen maar intents genieten!
Zie ik jou dit jaar op Intents Festival 2017?!