De line-up van Into The Woods 2023 is bekend en belooft een spectaculair festivalweekend vol elektronische muziek, Nederlandse talenten en internationale klappers. Op 15 en 16 september kun je je dansschoenen aantrekken en afreizen naar het Openluchttheater in Amersfoort voor een onvergetelijke ervaring.

Een Diverse Line-up

Into The Woods 2023 heeft een indrukwekkende line-up samengesteld met artiesten die je zeker niet wilt missen. Op vrijdag kun je genieten van meer dan veertig artiesten, waaronder Ben Sims, Krystal Klear en Prins S. en de Geit. Daarnaast zullen Pelace, Hollt en Dissolver live sets verzorgen. Een bijzonder project genaamd “across boundaries” van Chris Stussy en Locklead zal ook aanwezig zijn. Op zaterdag kun je dansen op de beats van Tjade, Nico Morano en zelfs meeschreeuwen met de punkrock van Hang Youth.


Uitverkocht, maar nog kansen

De populariteit van Into The Woods 2023 is overweldigend, want het festival is volledig uitverkocht. Zowel de dag- als weekendkaarten zijn al de deur uit. Gelukkig kun je je nog inschrijven voor de wachtlijst en zijn er ook tickets beschikbaar via TicketSwap. Dus als je geen kaartje hebt kunnen bemachtigen, is er nog hoop.

Meer dan één kans

Als je geen genoeg kunt krijgen van de dansbare muziek uit het bos, heb je geluk. Er zullen namelijk ook twee edities van Into The Woods plaatsvinden tijdens Amsterdam Dance Event 2023 op 20 en 21 oktober. Voor beide dagen zijn nog tickets beschikbaar, dus je kunt je dansavontuur voortzetten.

Wilde Weide: Een Nieuw Evenement

Naast het organiseren van geweldige edities van Into The Woods, werkt Kultlab ook aan een nieuw evenement genaamd Wilde Weide. Volgende zomer zal dit evenement plaatsvinden op het prachtige terrein van Wildeburg en zal de focus liggen op live acts. Dus er is genoeg om naar uit te kijken in de komende tijd.

Into The Woods 2023 belooft een feest te worden dat je niet wilt missen. Met een diverse line-up, uitverkochte tickets en zelfs meer kansen tijdens Amsterdam Dance Event 20 & 21 oktober, is er voor iedereen iets te beleven. Dus zet de data in je agenda en maak je klaar voor een onvergetelijk festivalweekend vol muziek en dans.

Lees hier ons ITW22 verslag.