Fans van elektronische muziek en festivalgangers kunnen hun hart ophalen, want Into The Woods ADE heeft zojuist de volledige line-up voor het aankomende festival bekendgemaakt. Het festival, dat plaatsvindt van 20 oktober tot 21 oktober 2023, staat bekend om het samenbrengen van enkele van de meest gewilde en innovatieve artiesten uit de elektronische muziekscene. Dit jaar is geen uitzondering, met een line-up die de harten van muziekliefhebbers sneller doet kloppen.


De vrijdag

Op vrijdag zullen onder andere Alci, Chlär, Coloray (DJ), Dragu, Enzo Siragusa, FJAAK (DJ), Lola Edo, Lucky Done Gone, Maribou State (DJ), O’Flynn, SHE/HER en Tifra optreden. Deze artiesten beloven een avond vol energie en dansbare beats.

De zaterdag

Op zaterdag kunnen festivalgangers genieten van optredens van Cincity, Denis Sulta, GHEIST (LIVE), Hofmann & Yela, Juju Moura, Locus Error, LUXE, Marlon Hoffstadt, Orgasmic City, Tosh en X-Coast. Met deze diverse line-up is er voor ieder wat wils en zal het een onvergetelijke dag worden.

Het festival heeft al aangekondigd dat de zaterdag al uitverkocht is, maar er is goed nieuws voor degenen die nog geen kaartje hebben weten te bemachtigen. Er is namelijk een klein aantal tickets vrijgekomen voor deze dag, die op 7 september om 12:00 uur verkocht zullen worden via de website van Into The Woods ADE. Wees er snel bij, want deze tickets zullen naar verwachting snel uitverkocht zijn.

Voor degenen die nog geen kaartje hebben, is het belangrijk om te weten dat de tickets voor het Into The Woods ADE event rond de 65 euro kosten. Dit is een redelijke prijs voor een festival met zo’n indrukwekkende line-up.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Into The Woods en andere festivals? Check de website van ITTW.

Kortom, Into The Woods ADE belooft een spectaculair festival te worden met een line-up vol talent en diversiteit. Mis deze kans niet en zorg ervoor dat je op tijd je tickets bemachtigt. Het wordt een weekend vol elektronische muziek, dans en onvergetelijke herinneringen. Benieuwd naar onze herinnering van 2022? Lees hem hier!