Into The Woods

Op de zaterdag van Amsterdam Dance Event was de NDSM-werf, het hele jaar door thuisplaats voor talloze artistieke initiatieven, dé plek om je schoenzolen af te slijten op grauwe en een beetje minder grauwe beats van de dj’s van Into The Woods. Het uitverkochte Into The Woods was een van de grote buitenfestivals van de vijf dagen waarop je door heel Amsterdam je ogen kunt uitkijken en vooral kunt genieten van heel veel techno. De sfeer die op het festival hing laat zich het best omschrijven door het gevatte bordje dat je op de foto hierboven ziet: kom maar binnen, kijk maar ff wat je doet.

Into the Woods ADE Into The Woods

Geweldig personeel

Samen met mijn beste vriendinnetje Tess mocht ik voor Festival Lovers naar het festival. Na een ritje met de partybus kwamen we aan bij wat eruit zag als een enorme rij, maar die in een mum van tijd werd gescand en gecontroleerd door het geweldig snelle personeel bij de ingang. Nog even een locker bemachtigen en met alleen onze essentials konden we even snel het kunstig omgetoverde industriële terrein op.

 Into The Woods 2021

Verschillende stages

We keken onze ogen uit van de bijna bizarre hoeveelheid verschillende dingen die we konden doen. Een metamorfose ondergaan met verkleedkleding, een echte transformer besturen, bijkomen in de jacuzzi, dansen op wel acht(!) verschillende stages, onze namen (tijdelijk) vereeuwigen op een spiegelwand, vintage kleding per kilo shoppen en natuurlijk foto’s maken in een fotoboot. En dan kan ik nog wel even doorgaan. Ons doel was dan ook om àlles gezien te hebben van Into the Woods festival, maar ondertussen natuurlijk ook nog wat dansjes mee te pakken. We hebben flink wat meters gemaakt en ieder hoekje van het terrein gezien, maar een hele dag festivallen was nog niet genoeg om alles te kunnen doen wat het team van Into The Woods had opgebouwd.

Into The Woods 2021 Fire at Into the Woods ADE

Dansen

Samen hebben we zomers lang veel festivals afgestruind, maar een festival als Into The Woods ADE hadden we nog nooit meegemaakt. Van dansen op een boot naar dansen in een hijskraan en van bijkomen in een minionderzeeër tot dansen met een robot. Niet te vergeten is natuurlijk het geweldige personeel dat onze perfecte dag mogelijk heeft gemaakt. We hoefden nooit ver te lopen naar een bar of lang in de rij te staan voor onze in een handomdraai getapte bockbiertjes. ADE was niet compleet zonder jullie. Festival Lovers en Into The Woods, onwijs bedankt!