Op zaterdag 11 februari 2023 wordt het Recreatiegebied Zeumeren omgetoverd tot een waar winterparadijs voor het Zeumer Winterfestival. Met een sneeuwhelling die het gevoel van de Oostenrijkse skipistes nabootst, winterse lekkernijen én optredens van o.a. Snollebollekes, Paul Elstak & Lawineboys.

HET WINTERPARADIJS VAN VOORTHUIZEN

De eerste editie van het nieuwe festival stond oorspronkelijk gepland in februari 2022. Door de coronacrisis moest dit helaas uitgesteld worden. “We zijn blij dat we eindelijk mogen en staan te springen om de bezoekers te verwelkomen in hét winterparadijs van Voorthuizen!”, aldus de organisatie. Een glaasje Glühwein en een heerlijke maaltijd van het winterse eetplein maakt de dag compleet. “Trek je foute skipak uit de kast en herbeleef je favoriete wintersportvakantie op het festival!”, aldus de organisatie.

Line-up

Het is de organisatie van Zeumer Winterfestival gelukt om de gehele line-up door te schuiven naar de editie van 2023. Verwacht op 11 februari een divers muzikaal aanbod, waar je wordt meegenomen op wintersportvakantie door de Alpenzusjes en Lawineboys, terwijl T-Spoon, 2 Unlimited en Paul Elstak je meenemen op een reis
terug naar de jaren 90. Als klap op de vuurpijl staat dé feestact van Nederland, namelijk Snollebollekes geprogrammeerd. De complete line-up is te vinden op www.zeumerwinterfestival.nl/line-up.

ALGEMENE INFORMATIE

Datum: 11 februari 2023
Tijden: 14:00 – 00:00
Locatie: Skioord Zeumeren (Voorthuizen)
Dresscode: Winters, warm & fout
Terrein: Verwarmde, overdekte festivaltenten en outdoor activiteiten.

Tickets

Een groot deel van de kaarten zijn vorig jaar al verkocht. De laatste tickets gaan in de verkoop op vrijdag 30 september om 12:00 uur via www.zeumerwinterfestival.nl/tickets