Het team van Mixtream Festival heeft de line-up voor de editie van deze zomer compleet gemaakt. Naast bekende namen als Ruben Block, DJ Gladde Paling en Elsa Birgitta Bekman, zijn ook de jonge DJ’s Gino Zucotti en Sidney Gregor toegevoegd aan het dance-podium. Deze talentvolle tieners hebben op jonge leeftijd al indruk weten te maken in de muziekwereld.

Gino Zucotti, slechts 15 jaar oud, won vorig jaar de Kunstbende Noord-Holland in de categorie DJ. Zijn unieke mix van verschillende muziekstijlen en zijn energieke optredens maken hem een opvallende verschijning. Sidney Gregor, 14 jaar oud, volgde in zijn voetsporen en won dit jaar de Kunstbende Noord-Holland. Met zijn vernieuwende sound en creatieve beats weet hij het publiek keer op keer te verrassen.

Naast deze jonge DJ’s is ook Joe Last toegevoegd aan de line-up. Deze Engelstalige artiest uit Heerhugowaard heeft één doel voor ogen: de beste rapper ter wereld worden. Met zijn scherpe teksten en unieke flow weet hij het publiek te raken en te inspireren.

Het complete programma van het festival is te vinden in het Mixtream Festival-overzicht. Het belooft een dag vol muzikale hoogtepunten te worden, met optredens van zowel gevestigde namen als opkomend talent.

Op zondag 27 augustus vindt Mixtream Festival 2023 plaats in Rosarium Park in Heerhugowaard. Het festival is gratis toegankelijk voor alle leeftijden, waardoor het een perfect uitje is voor het hele gezin. Geniet van de beste muziek, de gezellige sfeer en de prachtige locatie.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?