Oh oh oh, wat gaan we doen op Koningsdag 2017? Weet jij het al? Er is ontzettend veel (goede) keus in ons kleine land dat groot is in feesten en dansen. Om je op weg te helpen naar de beste keuze voor jou, hebben we een speciale Kingsday 2017 festival top 3 samengesteld. We hebben de drie gaafste Kingsday festivals uitgekozen voor jou en je vrienden. Kijk zelf maar.
Kingsday 2017 Festival top 3 | Festivallovers

Supersized Kingsday 2017 Festival – Wij zullen vlammen!

Supersized Kingsday 2017 Festival belooft, net als voorgaande jaren een wijd assortiment aan hardstyle, freestyle, hardcore, uptempo en raw DJ’s die tot het uiterste gaan. Het thema dit jaar is ‘Wij zullen vlammen’, hoewel er ook hier en daar ‘Ik zal vlammen’ opduikt in de media maar dat vinden wij van Festivallovers nergens op slaan. Feesten doen wij samen. Dat ben jij met ons eens. En feesten kan op Supersized Kingsday Festival op 8 verschillende area’s met eigen hosting. Met een royaal beklede line-up is deze royal day echt helemaal compleet. Het gaat wat ver om alle artiesten te noemen maar hier zijn er een aantal waarvan we zeker weten dat jij ze niet wilt missen in een (we gooien er nog een rijtje tegenaan) de DJ top 20 van Supersized Kingsday 2017 Festival:

 1. Brennan Heart
 2. Wildstylez
 3. Angerfist
 4. Nosferatu
 5. Korsakoff
 6. Luna
 7. Paul Elstak
 8. Adaro
 9. E-Force
 10. Jason Payne & Apexx
 11. Phuture Noize presents Pursuit of Thunder
 12. Alpha Twins
 13. Noisecontrollers
 14. Pavo
 15. Darkraver
 16. Zany
 17. Francois
 18. Yves Deruyter
 19. Spitnoise
 20. The Sickest Squad

Bekijk de volledige extreem uitgebreide line-up op de website van Supersized. Heb jij zin in een echt goede party waar je ongestoord kan beuken? Dan mag je dit festival echt niet missen.

Let op! Meer dan 75% van de tickets zijn al verkocht dus wil je hier bij zijn, koop dan snel hier je kaartjes! Een kaartje kost €27,50 en de minimale leeftijd is 18 jaar.

Supersized Kingsday 2017 Festival vindt plaats op 27 april vanaf 12:00
op Party terrein Aquabest in Eindhoven

Kingsday 2017 Festival top 3 | Festivallovers

Kingdance Zwolle 2017

Kingdance is een middelgroot festival waar je rustig (nou ja rustig niet ok) heen kan gaan met de wetenschap dat je je vrienden niet kwijt zult raken. Dat is prettig als jullie graag naar verschillende artiesten willen kijken. Heen en weer lopen tussen de twee area’s duurt hier nog niet al te lang, en dus ben je zo weer bij je clubje terug. Dat iedereen in het oranje gekleed is, maakt het er trouwens niet veel makkelijker op. Dat gezegd hebbende, vóelt Kingdance zeker niet als een klein festival. Het is namelijk grotesk in een aantal belangrijke dingen als line-up, routing, horeca en sfeer! Kingdance heeft een house stage en een hardstyle stage met onder andere de volgende niet te vermoeien DJ’s: Yellow Claw​, Firebeatz​, Dirtcaps​, Billy The Kit, E-Force, Lady Bee​, DJ Adaro, Warfar, Devin Wild en Unresolved.

Bekijk de volledige line-up op de website van Kingdance. Heb jij zin in een niet al te groot festival met een aantal steengoeie nemen? Dan is Kingdance Zwolle jouw beste keuze. Een kaartje is slechts €10 dus daarvoor hoef je het zeker niet te laten. Koop hier je kaartjes!

De 3 beste redenen om naar Kingdance Zwolle te gaan:

 1. Overzichtelijk en kwalitatief hoogstaand festival
 2. Goedkoop!
 3. Voor alle leeftijden

Kingdance 2017 Festival vindt plaats op 27 april van 14:00 uur tot middernacht
op De Grote Voort in Zwolle

Kingsday 2017 Festival top 3 | Festivallovers

Kingsday 2017 Festival – Absolutely Kingsnight

De mannen van Absolutely Fresh maken het ons wel erg makkelijk. Dit minifestival in het centrum van Enschede is namelijk op Koningsnacht en dus perfect te combineren met één van bovenstaande festivals. Hoppa. Daar houden wij van!

Het is al de 12e editie van Kingsnight in het gezellige Enschede. Het leuke van deze avond is dat het terrein gratis te betreden is voor iedereen, de hele avond. Natuurlijk wordt er gecontroleerd bij de hekken maar het is zeker geen probleem om het terrein om een aantal keer te verlaten en weer terug te komen. Bijvoorbeeld om een hapje te eten ergens of om een cocktail te drinken die je op het terrein niet kan kopen. Denk nu niet dat het een klein festivalletje is. Er is dan wel één podium, er staan wel meer dan 15000 enthousiastelingen te dansen, springen en zingen. Bekijk ook wie er óp het podium staat.

Een paar idioot goede redenen om naar Absolutely Kingsnight in Enschede te gaan:

 • Toegang is gratis
 • Goed te combineren met andere leuke dingen
 • Het is voor alle leeftijden

Wil jij een pompende avond combineren met een etentje en borrel in de kroeg? Dan móet je naar Absolutely Kingsnight toe!

Absolutely Kingsnight 2017 vindt plaats op 26 april van 19:00 uur tot 01:30 uur
op het Van Heekplein in Enschede centrum

Wat jij ook gaat doen deze Kingsnight en Kingsday….Festivallovers wensen jou en je vrienden een ongekend feest toe!

Kingsday 2017 Festival top 3 | Festivallovers