Lieve FestivalLovers,

Het is definitief, het festivalseizoen van 2020 gaat helaas niet door. Tot 1 september zullen alle festivals afgelast zijn.
Wij van FestivalLovers balen hier natuurlijk ontzettend van. Net als vele van jullie hadden wij ons verheugd op een fantastisch festivalseizoen.
Maar gezondheid staat natuurlijk voorop!
Wij blijven optimistisch en hopen op een mooi seizoen in 2021!
En tot die tijd,

Stay safe! And let’s keep the festival vibe alive!


Koningsdag 2020 = Woningsdag

Ook de geplande festivals op koningsdag zullen dus niet door gaan. Maar niet getreurd, je kan er alsnog een feestje van maken!
Koningsdag wordt Woningsdag. Of afgaande op de weersvoorspellingen een grote kans dat het ook Balkoningsdag kan worden!
Verschillende festivals zullen dit jaar in online vorm plaats vinden.
Natuurlijk heel wat anders dan dat we gewend zijn, maar deze tijden vragen om wat creativiteit…
Dus trek je oranje kleedje uit de kast, zing het volkslied mee, breng een toast uit op de koning, houdt je aan de regels en vooral, geniet van je favoriete muziek! We gaan er het beste van maken!

538 Koningsdag

Vanaf 15:00 uur kun je vanuit je eigen huis, tuin of balkon genieten van optredens van nationale én internationale artiesten. De line-up bestaat o.a. uit Sunnery James & Ryan Marciano, Tiësto, Davina Michelle, Martin Garrix en nog veel meer!
En Orgel Joke is ook van de partij om de show te openen.
538 Koningsdag laat het publiek ook interactief mee doen, tag ze in je posts op social media hoe jij 538 Koningsdag viert en door berichten te sturen via de 538-app. Wie weet kom jij dan wel in beeld! 

Te volgen via 538 Radio, TV 538 of via de livestream op Youtube.
Meer informatie: 538 Koningsdag

Supersized Kingsday

Supersized Kingsday Festival komt op maandag 27 met een 9 uur durende livestream. B2S brengt het interactieve feestje gratis bij je thuis. Ook op afstand voorzien ze je van de beste hardste hits door o.a. B-Front, DJ Jantje, E-Force, Panic, Partyraiser, The Pitcher, Zany en Spitnoise.

Te volgen via Supersized Kingsday Festival Facebook.

Het Grote Koningsdag Isolatiefeest

Spinnin Records komt dit jaar met een eigen (online) koningsdag feest. Een aantal grote Nederlandse DJ’s als Sam Feldt, La Fuente, Mike Williams en Fedde Le Grand zullen met live sets zijn te zien zijn.
Ook leuk, met Zoom kan je gezellig met vreemden en bekenden Koningsdag vieren vanuit je eigen woonkamer. Met maximaal 100 mensen per Zoom Room zullen de artiesten in elke woonkamer er een feest van maken.

Te volgen via Ziggo kanaal 13, YouTube en Twitch.
Meer info: Het Grote Koningsdag Isolatiefeest Facebook

Oranjekater Koningsdag 2020 livestream

De organisatoren van Oranjekade festival komen een oplossing om toch een beetje samen te zijn op onze nationale feestdag. Vanaf 16:00 proosten we met de Oranjekater live stream samen vanuit huis op Koningsdag! Line-up: Dimitri Kneppers, PABLO DISCOBAR SOUNDSYSTEM, Dave Miller, Milio, Miguel, Cabral en Sindu.

Te volgen via: Oranjekater Koningsdag 2020 livestream Facebook

Straf_werk Koningsdag

Straf_werk Koningsdag zal niet via livestream plaatsvinden, maar voor de liefhebbers hebben ze een heerlijke lijst online gegooid op spotify. Zo kun je ongestoord genieten van de beste nummers.

Te volgen via Straf_Werk Spotify.

Cheers! Vanaf 1,5 meter afstand.

Wat zijn jou plannen voor koningsdag? Laat het ons weten!
Volg ons op Instagram om te kunnen blijven genieten van het festival gevoel.