Met nog maar twee weken te gaan, is het aftellen begonnen voor Pukkelpop 2023 in België. Het festival heeft zojuist de laatste namen aan de line-up toegevoegd, waardoor het programma compleet is. In totaal zullen er 182 artiesten optreden, verdeeld over 8 podia en 4 festivaldagen.

Enkele van de nieuwste toevoegingen aan de line-up zijn onder andere Tsar B, een muzikaal mode-icoon, en ArrDee, een jonge rapper uit Brighton. Daarnaast zal ook de Britse poprockband Only The Poets optreden, evenals de Franstalige popartiest Rori en de postpunk-groep Gurriers.

Naast deze nieuwe namen waren er al eerder bekende artiesten aangekondigd, zoals King Gizzard & The Lizard Wizard, Tom Odell, Billie Eilish, Florence + The Machine, Nothing But Thieves, Limp Bizkit, Dropkick Murphys en The Killers.


De populariteit van Pukkelpop blijkt wel uit het feit dat alle vrijdagtickets al volledig zijn uitverkocht. Er zijn nog wel een beperkt aantal zaterdag- en zondagtickets beschikbaar, dus wees er snel bij als je deze dagen wilt bijwonen.

Pukkelpop 2023 vindt plaats van donderdag 17 augustus tot en met zondag 20 augustus op de festivalweide van Kiewit in Hasselt. Als je nog geen tickets hebt, kun je deze hier verkrijgen.

Met de toevoeging van deze laatste namen belooft Pukkelpop 2023 een geweldig festival te worden. Mis het niet en zorg ervoor dat je erbij bent om te genieten van de beste muziek en een onvergetelijke ervaring!

Report Pukkelpop 2021.