Dit weekend waren wij te vinden bij Lakedance in het plaatsje Aquabest, dichtbij Eindhoven.

Wij zijn Kevin & Tessa, twee soulmates die 13 jaar geleden verliefd werden op elkaar. We leerden elkaar dansend kennen op een podium in Rotterdam en werden vanaf dat moment onafscheidelijk. Feestje na feestje; want couples who rave together stay together. 

Dit jaar gingen we voor de derde keer naar Lakedance en wat hadden wij geluk. Het weer was echt amazing: 25 graden met alleen maar zon! 

Lakedance

Toplocatie

Lakedance vindt plaats aan het strand van Aquabest, een toplocatie die goed te bereiken is. Er waren aan de lopende band pendelbussen vanuit Eindhoven, die écht super dichtbij het feest stopte. 

Lakedance telt 9 stages, variërend van house tot urban, techno tot hardstyle. De muziek ging alle kanten op. Er was voor ieder wat wils. 

Het toffe aan Lakedance is, dat de stages aan het water zijn opgebouwd. Beachparty vibes, maar dan op een festival. De stages waren ook dit jaar weer mooi en kleurrijk aangekleed met sterke visuals, matchende danseressen en natuurlijk confetti!

Lakedance

Geen wachtrijen = veel dansen

Drinken halen ging super snel en ook dixies waren voldoende aanwezig, waardoor we minimaal hoefden te wachten, wat natuurlijk top was! Zonde van je tijd, als je ook kunt dansen.

Best moments!

Onze favoriete optredens waren: Sluwe Vos & Michel de Hey bij this=house. Funky fact: de naam zegt het niet, maar bij this=house werden heerlijke techno deuntjes gedraaid. Bij de mainstage blies Blasterjaxx er aardig wat up-tempo edm in, waarop wij flink zijn losgegaan. Bij de garage ging het er hard aan toe. Cynthia Spiering zette iedereen aan het springen and we loved it!

Ons favoriete moment van de avond was de eindshow. De eindshow van Lakedance is altijd – en ook dit jaar weer – één groot spektakel. Lichten, lasers, vuur én vuurwerk aan het water zorgen voor een ongekende euforie. Eindshows hebben gewoon iets magisch en sprookjesachtigs. Samen in het donker, in het zand, dansend, hand in hand, keken wij naar een show aan vuurwerk die de lucht boven het water verlichtte. Dankbaar voor de dag die we samen hebben beleefd. Up to the next one!

Wist je dat Lakedance ook in augustus plaatsvindt? Meet you there!!

With love,

Kevin & Tessa