Op zaterdag 26 augustus vindt het outdoor garagerock en postpunk festival Loose Ends plaats. Het belooft een dag vol kolkende moshpits, bijtende garagerock en venijnige postpunk te worden. De organisatie heeft vandaag de laatste namen van het festival bekendgemaakt, waaronder Mood Bored, Blue Bendy, Marathon, Hammok en Cable Ties. Eerder waren al namen als Deadletter, Gurriers en Tramhaus aangekondigd.

Naast de indrukwekkende line-up heeft het festival ook een uitgebreid randprogramma op het Beton-T terrein in Utrecht. Verschillende dj’s, waaronder Hotpatch, Left Of The Dail, Nospray en EKKO, zullen zorgen voor de juiste energie en sfeer. Voor degenen die een blijvende herinnering willen, is Tattooshop Stay Classy aanwezig om unieke tattoos te zetten. Daarnaast kunnen bezoekers bij kapper Rottkop terecht voor een punkwaardig kapsel. Op de Loose Ends market is er merchandise te koop en op het Beton-T terrein kan er naar hartenlust geskate worden.

De kaartverkoop voor Loose Ends is inmiddels gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Met de toevoeging van Mood Bored, Blue Bendy, Marathon, Hammok en Cable Ties aan de line-up belooft Loose Ends een onvergetelijke dag te worden voor liefhebbers van garagerock en postpunk. Mis het niet!

Foto: Marathon in Melkweg door Andrea Roell

Wil je nooit meer belangrijk festivalnieuws missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!