Los gaan op Soenda!

Afgelopen zaterdag, 18 mei, ben ik samen met vriendinnen voor het eerst naar Soenda geweest! Een festival met fijne techno, mooie stages, heerlijk weer en een top line-up. Lees je mee?

Rond 13:00 vertrokken we (Julia, Romy, Whitney en ik) naar Utrecht, voor ons best nog een stukje vandaar dat we met de auto gingen. In Utrecht kwamen we samen met Iris, Melissa en Quinty om er een heerlijk dagje van te maken. Het weer was nog niet gegarandeerd, maar het viel mee! En daar werd het feestje alleen maar leuker door. 20 graden dus de beentjes waren al bloot, vaak kwam het zonnetje nog tevoorschijn wat echt voor geluksmomentjes zorgde!

We waren met de auto en de parkeergelegenheid was echt top! Goed aangegeven van te voren, heel dichtbij het festivalterrein en er was genoeg plek!

Om te beginnen met de line-up van Soenda 2019! Maar liefst 6 stages met hele fijne artiesten zoals Juan Sanchez, I Hate Models, Rebekah, Paula Temple en nog veel meer! Mijn favoriete stages waren Java en Komodo! En was het jou al opgevallen? De stages zijn vernoemd naar de Indonesische eilanden!

First thing firtst…: Muntjes! Ik vind het design van Soenda echt mega tof!
Wel jammer dat ze nog muntjes gebruiken, mijn voorkeur gaat uit naar contactloos betalen maar hier zullen vast wel redenen voor zijn! Ook werd er weer gerecycled op het festival, super goed dat ze daar bij stil staan.

Processed with VSCO with a5 preset

De Java Stage. Hoe tof is deze, echt wel insta waardig! Hier heb ik heerlijk gedanst, er was genoeg ruimte en wat mij opviel is dat de sfeer vele male anders was dan in Amsterdam of andere steden, zelf merk ik dat al vrij snel.

Roti stage

Er waren veel overdekte stages, zo ook de Roti stage. Hier werd heel chill gedraaid en kon ook lekker gedanst worden zonder dat je omver werd gelopen. De indeling van het terrein was gewoon perfect!

Lombok stage

Soenda heeft echt sfeer, dat is hier ook wel echt aan te merken. De aankleding van het festival is ontzettend leuk en alles zat zo goed in elkaar. Genoeg wc’s, bars, loopruimte etc. En kijk nou, het waterkantje maakt zo gezellig!

Foto door: Guy Houben 

Ik heb de avond goed afgesloten bij Komodo, de laatste anderhalf uur draaide Paula Temple en pfoe, die kan draaien zeg. De laatste 1 1/2 uur gingen daarom ook zo voorbij en toen was de dag helaas alweer voorbij en was het tijd om weer met de auto naar huis te gaan.

Ik heb zó genoten van Soenda. Zoals ik al zei, de organisatie is gewoon top, de sfeer is heel fijn en de muziek is om van te genieten. Voor mij is dit zeker een festival waar ik in de toekomst nog een keer heen MOET. De datum voor Soenda 2020 staat al vast, namelijk 23 mei 2020. Check hier alles over alles over Soenda. Kan je niet wachten tot volgend jaar? Soenda heeft ook Indoor edities! Deze zijn vaak in November en Februari.

Vrijdag 24 mei om 16:30 kun je ook de vlog bekijken op mijn YouTube kanaal: Esmée Geel. (klik hier) Abonneer je vast, dan mis je de video niet!

Bedankt voor het lezen van mijn 2e report voor Festival Lovers, van Soenda Festival 2019!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial