Het was tijd voor iets nieuws, namelijk: Loveland Festival in het Sloterpark. Een weekend vol liefde, gezelligheid en goede techno setjes. Als Festival Lover reporter mocht ik op zondag een kijkje backstage nemen bij Loveland 2019 en artiesten als: Carl Cox, Chris Liebing, Rødhåd, Oliver Weiter en Miss Melera. 

2 mans gingen Romy en ik onderweg, op zondag naar Loveland Festival in het Sloterpark. Goed te bereiken met het openbaar vervoer maar ook met de auto via de Kiss & Ride. Bij de ingang kregen we ons backstage bandje en konden gelijk door naar het festivalterrein, zonder in de rij te hoeven staan! 

Standaard als wij een festival binnen komen: kluisje, muntjes, drinken en eten halen. Zogezegd zo gedaan, daarna konden we lekker het terrein gaan ontdekken. Wij waren rond 14:15 op het terrein en tot half 4/4 uur was het echt nog wel rustig, waardoor we elke stage rustig konden bewonderen en eten konden halen zonder in de rij te staan. 

Hierboven de line-up van Loveland Festival op zondag 11 augustus 2019. 5 stages met goede techno namen! Dit belooft wat.

Nu was het tijd voor het echte werk. We begonnen de dag goed bij de Circle stage. Hier draaiden Olivier Weiter en Miss Melera samen, hier gingen we ook als eerst backstage!

909 stage

Het festival was goed ingedeeld waardoor de drukte goed verdeeld was. Zelf was ik nog nooit op deze locatie geweest, daarom vond ik het erg leuk om nieuwe dingen te zien! De stages zagen er goed uit en gaven een toffe vibe aan het festival. 909 was onze favoriete stage, waar ze voornamelijk wat hardere techno draaiden. Daarnaast werd er ook vaak een bezoekje gebracht aan Rise en Arena.

Na overal een beetje rondgelopen en gedanst te hebben, was het alweer tijd voor… Carl Cox!! En zelfs hier mochten wij ook backstage, hoe vet! Zo dichtbij. En wat kan hij draaien. 

Chris Liebing 909 stage

De avond hebben we afgesloten bij de 909stage waar Chris Liebing draaide. De laatste minuutjes nog even backstage genoten van deze onvergetelijke ervaring, want wat was dit cool zeg! 

Loveland Festival

Loveland is voor techno liefhebbers echt een must-visit festival met een hele fijne en relaxte sfeer. Dit is zeker een festival wat ik nog eens zou bezoeken. Dit was ook echt een ervaring, heel leuk om een keer mee gemaakt te hebben!

Ik hoop dat jullie mijn report weer leuk vonden om te lezen! Wil je nou meer zien? Check dan mijn weekvlog voor toffe backstage en gezellige dans beelden. 

De weekvlog komt op dinsdag 13 augustus om 16:30 live op mijn YouTube kanaal: Esmée Geel.